Muharrem Dayanç Balçova, Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 15 yıldır aktif siyaset yapan ve İzmir’de gerçekleştirdiği sosyal projelerle tanınan Muharrem Dayanç, Balçova Belediye Başkanı olmaya aday olduğunu açıkladı.

Doğma büyüme Balçovalı olan Muharrem Dayanç, adaylığını açıklarken şunları söyledi: “Uzun yıllardan beri toplumda farkındalık yaratmaya, toplumun ötekileşmiş kesimine müziği ve sanatı kullanarak fark yaratmaya çalıştım. Kendi imkânlarımla İzmir’de doğup, uluslararası nitelik kazanan projeler gerçekleştirdim. Artık Balçova için çalışmak istiyorum. Genç, dinamik, idealist bir başkan adayı var karşınızda. Balçova’ya gönül veren biriyim ve burada yeni bir model yaratmak istiyorum.


Hedeflediğim projeleri ekibim ve ilçe sakinlerimizle birlikte hayata geçireceğiz. İlk beş yıllık başkanlık sürecimizde beş büyük proje ile Balçova’da belediyeciliğin tarihini yazacağız. Balçova’da ülkemize örnek olacak bir başarı hikâyesi yaratacağız. Balçova’nın yeni Başkanı’nın kapısı herkese açık olacak. Hangi partinin seçmeni olursa olsun herkesin kolayca ulaşabileceği bir başkan olacağım” dedi.
Balçova Belediyesi’nde bir önceki dönem meclis üyeliği de yaptığını belirten Dayanç; “Eğitim gönüllüsü, sosyal girişimci bir kişi olarak bana destek veren herkese teşekkür ederim. 15 yıldır aktif siyasetin içinde olan biri olarak başta eşim olmak üzere yanımda yer alan, projelerimde çalışan, görev ve sorumluluk alan herkese ayrıca teşekkür ederim” dedi.
Aday adaylığı başvurularının 19 Ekim’de sona ermesinin ardından kendilerini çok daha dinamik ve tempolu bir sürecin beklediğini belirten Dayanç; “Dinamik bir ekiple seçimlere kadar her seçmenimizle kucaklaşacağız, size bunun sözünü veriyorum” diyerek aday adaylığı başvurusunu yaptı.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like