5.Uluslararası Fotoğraf Yarışması

“Topraktan Çatala; Beslenme ve Yaşam”

İzmir Göztepe Rotary Derneği’nin, İFOD (İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği) ile birlikte, Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP) ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onayları ile organize ettiği 5. Uluslararası Fotoğraf Yarışma konusu “Topraktan Çatala; Beslenme ve Yaşam” olarak belirlendi.
Yarışma konularının, dünyada ve ülkemizde yaşanan küresel, toplumsal sorunlara dikkat çekerek, sosyal sorumluluk anlayışı ve farkındalık yaratma amacı ile belirlendiği yarışmada bu yıl; her geçen gün artan sağlıksız yaşam koşulları ile doğaldan uzaklaşan toplumlarda, ekolojik yaşam bilincini oluşturacak, doğa ile uyumlu yaşamı desteklemeyi özendirecek, sistemde yanlış uygulamalar sonucu kaybolmaya yüz tutmuş doğal dengeyi yeniden kurmak için insana ve çevreye dost üretim sistemleri konusunda ilham kaynağı olacak fotoğraf kareleri aranıyor.

Göztepe Rotary 2018-2019 Dönem Başkanı Aylin Girgin ve İFOD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaptan yaptıkları açıklamada; Sağlıklı bir gelecek için gerekli olan, doğal beslenme ve ekolojik yaşam konusunda, farkındalık yaratma çabamıza katkıda bulunacak, tüm amatör, profesyonel fotoğraf severleri yarışmaya katılmaya, dünyanın ve insanlığın sorunu olan bu konuya dikkat çekme gayretlerine destek olmaya davet ettiklerini, sağlıklı beslenme ve yaşamı destekleyen orijinal fotoğrafları beklediklerini belirttiler.

Şartname ve katılımının https://www.tfsfonayliyarismalar.org/ sitesinden online ulaşılabildiği yarışmanın son katılım tarihi 6 Ocak 2019.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like