EXPOMENAGRO HAYVANCILIK ET VE SÜT TEKNOLOJİLERİ, TARIM VE ÇİFTLİK EKİPMANLARI FUARI

Menemen Belediyesi ev sahipliğinde ve Elit Fuarcılık organizasyonu ile 17-20 Ocak 2019 tarihleri arasında üçüncüsünün düzenleneceği EXPOMENAGRO HAYVANCILIK ET VE SÜT TEKNOLOJİLERİ, TARIM VE ÇİFTLİK EKİPMANLARI FUARI, 17 Ocak 2019 Perşembe günü kapılarını muhteşem bir törenle açacak.

Menemen Belediyesi tarafından 170 dönüm alanda kurulan ve İzmir’in ilk doğal göl parkı olama özelliğini taşıyan Gölpark Menemen’de gerçekleştirilecek tören İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren tarım ve hayvancılık sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirecek.

Fuarın resmi açılışını Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Elit Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi başta olmak üzere Menemen Ziraat Odası Başkanı Arif Metin Karagöl, Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy, İzmir İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri, Damızlık Sığır Yetiştiricileri ve Kırmızı Et Üretici Birlikleri temsilcileri ve Menemenliler birlikte yapacak.

17 Ocak 2019 Perşembe saat 14:00’de yapılacak olan resmi açılış törenine siz değerli basın mensuplarımızı da davet eder, katılımınızdan onur duyarız.

TARİH: 17 Ocak 2019 Perşembe (Bugün)

SAAT: 14.00

YER: Gölpark Menemen

SERVİS BİLGİSİ:

Açılış törenine katılım sağlayacak basın mensuplarımız için, 17 Ocak 2019 Perşembe günü, saat 12:30’da, İzmir Hilton Oteli önünden servis kaldırılacaktır. (Araç irtibat: Mesut Akbaş-0 537 588 9530)

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like