AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Organize İşler Sazan Sarmalı

Tür: Aksiyon, Komedi

Yapımı: 2019 – Türkiye

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan

Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Okan Çabalar, Rıza Kocaoğlu

İlki 2005 yılında vizyona giren “Organize İşler” filminin devam filmi olan “Organize İşler Sazan Sarmalı”nda, Asım Noyan (Yılmaz Erdoğan) ve çetesi her zamanki dolandırıcılıklarına devam etmektedir. Asım’ın sevgili kızı Nazlı (Bensu Soral) büyümüştür ve artık babasının bu kirli dolapları bırakmasını ister. Asım’ın ise oltasına atlamaya hevesli olan sazanların peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Fakat bir gün başlarına beklemedikleri bir iş gelir. Dolandırıcılar kralının kızı Nazlı dolandırılmıştır. Asım’ın ise elbette bu harekete verilecek iyi bir cevabı vardır. Çetesiyle birlikte “sazan sarmalı” adını verdiği bir üç kağıdın organizasyonuna başlar. 

Öldür Beni Sevgilim

Tür: Komedi, Romantik

Yapımı: 2019 – Türkiye

Yönetmen: Şenol Sönmez

Oyuncular: Murat Boz, Seda Bakan, Açelya Topaloğlu, Yosi Mizrahi, Seda Güven

Birbirlerinin lise aşkı olan Demet ve Okan’ın, yorulmuş ve yıpranmış evliliklerinin yıldönümünde aldıkları piyango biletine büyük ikramiye çıkmasıyla bitmeye yüz tutmuş evlilikleri için bir son mu yoksa bir fırsat mı olacağı konusu etrafındaki macerayı konu alıyor. İki ana karakterden Demet’e Seda Bakan, Okan’a ise Murat Boz hayat verecek. 

Tabaluga

Tür: Animasyon, Aile, Macera

Yapımı: 2018 – Almanya

Yönetmen: Sven Unterwaldt Jr.

Oyuncular: Wincent Weiss, Michael Herbig, Yvonne Catterfeld, Heinz Hoenig, Rick Kavanian

Ejderha Tabaluga ve buz prensesi Lilli, yaşadıkları dünyayı ve dostlarını kötü kalpli Arktos’tan korumak için güçlerini birleştirir. Bu maceranın tek pürüzü, Tabaluga’nın henüz uçmayı ve ateş püskürtmeyi öğrenemeyen türünün son örneği bir ejderha olması. Ancak Tabaluga, Lilli ile aralarındaki dostluk ve sevgi sayesinde her türlü zorluğa göğüs germeye hazırdır. 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

Sinemalar Kaçış Planı 3 Tür: Aksiyon, gerilimYapımı: 2019 – ABDYönetmen: John HerzfeldOyuncular: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Malese Jow,…
Devamını oku...

Moda

Nisan’ın gelişiyle dolaplardaki kışlıklar yerini rengarenk, tiril tiril yazlıklara bırakmaya başlıyor. Baharın tazeliğini, kır çiçeklerinin rahatlatıcılığını ve renk…