MUTFAK KONAK ATÖLYE İKİ YENİ TARİFLE KATILIMCILARINI BEKLİYOR

Mutfak Konak Atölye’de birbirinden farklı, leziz tarifler yapılmaya devam ediyor. Her salı ve perşembe kapılarını gastronomi meraklılarına açan Mutfak Konak Atölye’de bu hafta iki yeni tarif hazırlanacak.

Şef Nükhet Kayserlioğlu’nun bu haftaki menüsü “Guacamale Sos ile Kürk Mantolu Tavuk”

Konak Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Dev Ajans organizasyonuyla düzenlenen Mutfak Konak Atölye’de Mutfak Atölyesi konseptiyle her hafta salı günü atölye katılımcılarıyla birlikte yeni lezzetler hazırlayan Şef Nükhet Kayserlioğlu, 16 Nisan Salı “Guacamale Sos ile Kürk Mantolu Tavuk” yemeğini atölye çalışmasına katılanlarla birlikte yapacak.

Ayşe Karadan Mutfak Konak Atölye’de

Şefin Reçetesi konseptiyle her perşembe alanlarında uzman şefleri ağırlayan Mutfak Konak Atölye’nin bu haftaki konuğu ise Ayşa Boşnak Börekçisi sahibi Ayşe Karadan olacak. Karadan, 18 Nisan Perşembe günü Boşnak Mutfağının en önemli ve gözde lezzetlerinden biri olan Begova Çorbasının yapımını, inceliklerini ve püf noktalarını paylaşacak.  

Mutfak Atölyesi ve Şefin Reçetesi çalışmalarına katılmak isteyenler Biletix üzerinden bilet satın alabilirler.

Mutfak Konak Atölye çalışmaları ile ilgili detaylı bilgi almak, çalışmalara katılmak için 0232 422 10 40 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Mutfak Konak’ın sosyal medya hesaplarından proje ve programla ilgili bilgi edinilebilir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

“Çarşamba Sohbetleri”

Seferihisar Belediyesi “Çarşamba Sohbetleri” başladı Seferihisarlı kadınları hukuki hakları ve psikolojik sağlıkları konusunda bilgilendirmek ve bu konuda bilinçlendirmeyi…