AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Pokémon Dedektif Pikachu

Tür: Aksiyon, Aksiyon, Macera

Yapımı: 2019 – ABD, Japonya

Yönetmen: Rob Letterman

Oyuncular: Ken Watanabe, Bill Nighy, Rita Ora, Chris Geere, Kathryn Newton

Dedektif Harry Goodman’ın gizemli bir şekilde kaybolmasının ardından, Goodman’ın 21 yaşındaki oğlu Tim babasına ne olduğunu öğrenmek için araştırmalar yapmaya başlar. Harry’nin soruşturmaya yardımcı olmak isteyen eski pokémon ortağı Detective Pikachu ise kendini bir dedektif olarak kanıtlamak istemektedir ve bu yüzden Tim’e iş birliği teklif eder. Pokémon dünyasında hiçbir insan ve pokémonun yapamayacağı şekilde, konuşarak birbirleriyle iletişim kurabilen Tim ve Pikachu, gizemi çözmek için heyecan verici bir maceraya çıkar. İnsanların ve pokémonların hiper-gerçekçi bir dünyada yan yana yaşadığı, modern bir metropol olan Ryme Şehri’nin neon ışıklı sokaklarında ipuçlarını kovalar, farklı bir dizi pokémonla karşılaşır ve sonunda şok edici gerçeği ortaya çıkarırlar. Bu öyle bir gerçektir ki, dünyalarındaki barışçıl birlikteliği yok edebilir ve bütün pokémon evrenini tehdit edebilir!

Adaletsiz

Tür: Aksiyon, Dram, Suç

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: S. Craig Zahler

Oyuncular: Mel Gibson, Jennifer Carpenter, Vince Vaughn, Laurie Holden, Don Johnson

Bir zanlıya uyguladıkları fiziksel şiddet görüntülerinin medyaya sızdırılması sonucu açığa alınan iki polis memuru Brett Ridfeman ve Anthony Lurasetti’nin hikayesi ve adalet kavramının yerini suç kavramlarının alması anlatılacak. 

Temizlikçi

Tür: Gerilim, Korku

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Jon Knautz

Oyuncular: Alexis Kendra, Stelio Savante, Rachel Alig, Keri Marrone, Elizabeth Sandy

Yalnız ve güzel bir kadın olan Alice’in evli bir adamla gizli gizli yaşadığı bir ilişkisi vardır. Alice, bu ilişkiyi bitirmeye çalıştığı dönemde, yaşadığı sitenin temizlik hizmetlerinde görev yapan Shelly ile tanışır. Bir kaza sonucu yüzü yanmış olan Shelly haftada iki gün, Alice’in evinde çalışmaya başlar. Ancak bu gizemli kadın sadece eve değil Alice’in hayatına da girer. Hatta onun kimliğine bürünür. Ardından geri dönüşü olmayan olaylar yaşanmaya başlar.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like