Rektör Budak, “Ülkemizin ve üniversitemizin geleceği için hep birlikte üretelim”

Ege Üniversitesi yeni bir projeye daha imza atıyor. Rektör Prof. Dr. Necdet Budak öncülüğünde pek çok projenin hayata geçirildiği Ege Üniversitesi’nde; şimdi de “Üniversitem İçin Yeni Bir Fikrim Var” platformu oluşturuldu.

Ege Üniversitesinde; “Üniversitemizin geleceği için hep birlikte üretelim” mottosuyla,  Rektör Prof. Dr. Necdet Budak öncülüğünde, Ege Üniversitesi mensuplarının fikir ve önerilerini aktarabilmeleri ve uygulamaya geçirebilmeleri amacıyla “Üniversitem İçin Yeni Bir Fikrim Var” projesi başlatıldı.  Proje ile ilgili bilgi veren Ege Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, üniversitelerin toplumların gelişiminde ve değişinde önemli roller üstlendiğini ifade ederek,  “Üniversitemiz için üretmek, faaliyetlerimizde ortak akılla karar almak,  en iyiye ulaşmak, daha uygulanabilir olanı belirlemek amacıyla ‘Üniversitem İçin Yeni Bir Fikrim Var’ platformunu oluşturduk. Bu uygulama ile üniversitemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacağına inandığımız fikirlerin paylaşılmasını arzuluyoruz” dedi.

“İlham veren fikir ve önerilerin hayata geçirilecek”

Proje ile ilham veren fikir ve önerilerin hayata geçirileceğini ifade eden Rektör Budak,  “Göreve geldiğimiz günden bu yana uygulamaya geçirdiğimiz her projemizi kurum içi ve kurum dışı paydaşlarımızın görüş ve fikirlerini alarak hayata geçirdik. Yol haritamızı belirlerken iletişim kananlarının açık, ulaşılabilir olunmasına büyük önem gösterdik. Kurum içi ve kurum dışı paydaşlarımızla işbirliklerimizi katılımcı bir yönetim anlayışı ile sürdürdük, sürdürmeye devam ediyoruz. Ortak akıl öncelikli,  katılımcı yönetim anlayışımız ile sorunlarımıza rahat bir şekilde çözüm üretirken diğer yandan da doğru ve etkili karar aldığımızı rahatlıkla ifade edebilirim. Bu projemiz ile mensuplarımızın; üniversitemiz, ülkemiz ve milletimiz için düşünmeye, üretmeye davet ediyorum. Biliyoruz ki zihinlerdeki en güzel fikirler üniversite sıralarında, kantinlerinde, arkadaş ortamlarında ortaya çıkıyor. Tüm üniversitemiz mensuplarını üniversitemiz için beyin fırtınası yapmaya ve fikirlerini bizimle doğrudan paylaşmaya davet ediyorum. Öyleyse haydi Ege Üniversitesi;  ülkemizin ve üniversitemizin geleceği için hep birlikte üretelim” dedi.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like