CARRERA’NIN CESUR GÖZLÜK TASARIMLARI YAZA HAZIR

Koleksiyona ait yüksek çözünürlüklü görsellere buradan ulaşabilirsiniz. Modellerin önerilen perakende fiyatları görsel isimlerinin sonuna eklenmiştir.

Cesur ve güçlü bir kişiliği yansıtan Carrera, fark yaratan tasarım anlayışını çekici gözlük modellerinde ortaya koyuyor. Günümüze ait stillere yapılan vintage dokunuşlarda, Carrera’nın belirgin şehirli kişiliği kendini hissettiriyor. Markanın farklı ve her zaman bir adım önde tasarım anlayışı, trendleri belirleyen belirgin görünümlerde göze çarpıyor.

Modellere dayanıklılık ve baskın bir karakter kazandıran markaya özgü detaylar, Carrera’nın çarpıcı bir kişisel stilin ayrılmaz bir parçası olarak yerini daha da sağlamlaştırıyor. Markanın ikonik duruşuna getirilen modern yorumlar, sezonun en cesur tasarımlarını ortaya koyuyor. Modeller, uzun asetat uçlu ince metal saplar üzerinde CARRERA’nın ikonik FLAG detayı ve sap uçlarındaki C logosu ile zarif bir şekilde kişiselleştiriliyor. Koleksiyonda fark yaratan incelikli son dokunuşlar, belirgin bir stili garantilerken, konfor sağlayan unsurlar da ön plana çıkıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like