Lady Gaga’nın Ayakkabı Tasarımcısı Kobi Levi Shoexpo’da

Lady Gaga’nın ayakkabı tasarımcısı Kobi Levi Shoexpo’da

Shoexpo yıldızları ağırlayacak

Shoexpo İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, ayakkabı sektörünün yıldızlarını ağırlayacak. Fuar bünyesindeki Step-On Talks sahnesi dört gün boyunca birbirinden ünlü yerli ve yabancı tasarımcıların seminerlerine ev sahipliği yapacak.

Yeni nesil fuarcılık anlayışı sloganı ile yola çıkan Nobel Expo ve İZFAŞ işbirliğinde düzenlenecek Shoexpo Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Fuar İzmir’de 16 Mart Çarşamba günü saat 10.00’da kapılarını ziyaretçilere açacak. Resmi açılış töreni ise saat 12.00’de gerçekleşecek. Step-On Talks sahnesinin ilk konuğu Lady Gaga, Fergie gibi dünyaca ünlü isimlerin tasarımcısı “Kobi Levi” olacak. Levi, tasarıma ve yükselen trendlere dair vereceği bilgilerle sektör için yeni yol haritasını belirleyecek, tasarladığı birbirinden farklı ve ilginç ayakkabılar “Shoe Art Show” alanında sergilenecek.

“AYAKKABI BENİM TUVALİM”
Shoexpo İzmir için heyecanlı olduğunu söyleyen Kobi Levi, özellikle ayakkabı tasarımında dikkat edilmesi gereken en ince noktaları Türk tasarımcılarla paylaşmak için sabırsızlık duyduğunu belirtti. Levi “Sanatsal ayakkabı tasarımlarında ayakkabıyı bir tuval olarak görüyorum. Kullanılabilir ve güzelden daha fazlası olan, insanları şaşırtan, eğlendirirken düşündüren, yenilikçi, özgün tasarımlar yaratmayı, modanın içindeki tutkuyu ve tasarımın sonsuz sürecini seviyorum. Benim için iyi tasarım fikirleri ve yaratıcılık zamansız. Tasarımlar yaratıldıkları zamanı yansıtabilirler ancak sonsuz yaşama sahiptirler. Ayakkabı yapımı bir sanattır ve normal görünümlü ayakkabılar zamanla insanlar onları görmeye alıştığı için görünmez hale gelir. Tasarımımda ayakkabıların büyüsünün, hem estetik hem de zanaat açısından öne çıkmasını istiyorum. Unutmayın hiçbir zorluk, yaratıcılığı durdurmaz” dedi.

“SOSYAL HAYATTA AYAKKABI”
Öte yandan fuarın üçüncü günü ise Coupleof markasının kurucuları Shelly ve Elon Satat Kombor “Sosyal Hayatta : Ayakkabı” konusunu ele alacak. Ayakkabı Tasarımcısı Sanem Sevgen  tasarım hakkında merak edilenleri A’dan Z’ye ele alacak. Ve daha birçok konuşmacı Step On Talks etkinliğinde fuarın ikinci ve üçüncü günü ayakkabıdan çantaya, tasarımdan modaya farklı konularda konuşmalarını gerçekleştirilecek

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like