Narlıdere Life 6. sayı

askin-belkis

Bu sütunlardan yazdığımız ilk merhabanın üzerinden bir yıl geçti. Evet, Narlıdere Life olarak yayın hayatımızın ilk yılını geride bıraktık. Sizlerden gelen olumlu yansımalar, beraberliğimizin daha uzun yıllar süreceğini gösteriyor. İlginizin ve katılımızın artıyor olması, sizlere ve işimize olan sorumluluk yükümüzü ağırlaştırmaktadır.

Bu sebeple, içeriğimizin ve sayfalarımızın kalitesini her geçen sayıda artırarak geliştirmek temel stratejimizidir. Bildiğiniz gibi teknolojinin ve iletişim araçlarının gelişmesi ile, internet kullanımının yaygınlaşması, beraberinde masa üstü yayıncılığını da getirdi. Masa üstü yayıncılığı yapan çok sayıda dergi ve gazeteye, internet üzerinden kolayca ulaşılabiliyor artık.  Ancak her şeye rağmen, basılı yayınlar değerini koruyor. Dijital bir ekran, dokunarak hissettiğiniz, sayfalarını çevirirken işittiğiniz ve mürekkebinin kokusunu duyduğunuz bir derginin yerini tutmuyor elbette.  Yine de, Narlıdere Life olarak, her türlü yayın seçeneğini sizlere sağlamamız gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle, basılı dergimizin yanında, web sitemizin, facebook ve twitter sayfalarımızın varlığını da hatırlatmak isteriz. Yayınlarımızın takibi için, sosyal medya sayfalarımızı da beğenmenizi ve takip etmenizi dileriz.

Daha nice yıllar ve sayılarda buluşmak dileği ile.

Aşkın Yaka

Editör

 

İyi ki doğdun Narlıdere Life

İlk sayımızın heyecanını hatırlıyorum. Dergicilik konusunda yaklaşık on yıllık bir tecrübeye sahip olmama rağmen Narlıdere Life’ın ilk hazırlığı ayrı bir heyecan yaratmıştı bizim için. Bir bölge adını taşımanın sorumluluğu ile sürekliliği ve istikrarı sağlamak kolay değil. Çevremde belli periyodlarla çıkan bazı dergilerin, gerek içerik, gerekse reklam sıkıntısı yüzünden birkaç sayı sonra kapandığını bilirim. Süreklilik için; iyi bir ekip, tecrübe, kararlılık, samimiyet ve sağlam temeller gerekir.

Bölgemizde bir dergi çıkartmak hayalimizdi. İçinde bölgemizden haberler, tanıdık yüzler, keyifli mekânlar, kültür, sanat, yerleşim ve yaşama dair haberleri olan bir dergi. Bir anlamda bölgesine hizmet eden bir dergi…  Hayalimizin peşinden koştuk. İyi ki de koştuk. Aranan, istenen, aboneleri olan bir dergi oldu. Narlıdere Life adında bir marka oldu.

Şimdi yıl dönümümüzü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. İlk sayımızdan beri, bizi yalnız bırakmayan siz değerli okurlarımıza, yazılarıyla dergimize emek veren, her biri kendi konusunda uzman yazarlarımıza, reklam verenlerimize, bize inanan, güvenen, yanımızda olan, Narlıdere Life’ı destekleyen herkese sonsuz teşekkürler.

Belkıs Ersan Yaka

İmtiyaz sahibi

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like