Medyaextra Magazin

Demet Aktaş  diyor ki “O Kedi “ Buraya Gelecek!

İlk albümü “Yol Ver” ile başarılı bir grafik tutturan, Türk pop müziğinin renkli isimlerinden Demet Aktaş, yaz coşkusunu yaşatacak yepyeni single’ı “O Kedi”yi Dgl & Dmc etiketiyle dijital müzik platformlarında dinleyicilerin beğenisine sundu.

Sözleri Ayşen Şimşekyay’a müziği Kemal Şimşekyay ve düzenlemesi Ozan Doğulu’ya ait, vokal koçluğunu Cihan Okan’ın yaptığı, yüksek enerjili “O Kedi” insanın içindeki dans etme hevesini harekete geçiriyor.

Murad Küçük’ün çektiği “O Kedi” video klibi, hareketli,rengarenk sahneleri ve eşlik eden dansçıların güçlü koreografileri ile şarkının görsel dilinin zenginliğini gözler önüne serdi.

 

Deniz Seki’nin Avrupa planı hazır!

17 Haziran’da tahliye edilecek olan Deniz Seki, özgürlüğün tadını çıkarmak için de şimdiden plan yapmaya başlamış.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yaklaşık üç yıldır Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde tutuklu bulunan Deniz Seki, artık tahliye için gün sayıyor.

Avrupa’ya gidecek

Seki’ye yakın kaynaklar, sanatçının cezaevinden çıkar çıkmaz meraklı gözlerden ve objektiflerden uzak kalmak düşüncesiyle Avrupa’ya gitmek istediğini açıkladı. Nişanlısı Faruk Salman’ın, onun bu isteğinden haberdar olduğu ve bir Avrupa tatili planladığı da gelen haberler arasında.

 

Azur Benan, Tarkan’ın kollarında!

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu’nun oğulları Azur Benan Tarkan’ın kollarında.

Ünlü aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu, doğum gününe özel bir paylaşım yaptı. Çolakoğlu yeni doğan Azur Benan bebeğin Tarkan’la çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından “Bugün 1 Nisan benim doğum günüm. En güzel doğum günü hediyem Azur Benan 15 günlükken en yakın dostum Tarkan’ın kollarında” mesajıyla yayınladı.

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

MAGAZİN

Haris Alexiou hayranlarını heyecanlandıran çalışma Yunan müziğinin divası olarak kabul edilen ve Türk müzikseverlerin yakından tanıdığı Haris Alexiou,…

Magazin

Ayşegül İnci’den “Bir Devam Filmi”Sürprizi Ayşegül İnci yeni single çalışması Bir Devam Filmi’ni dinleyiciyle buluşturdu. Söz ve müziğinde…