Magazin

Ayşegül İnci’den “Bir Devam Filmi”Sürprizi

Ayşegül İnci yeni single çalışması Bir Devam Filmi’ni dinleyiciyle buluşturdu. Söz ve müziğinde Ayşegül İnci ile Haluk Kurosman’ın ortak imzası bulunan şarkının düzenlemesini ve prodüktörlüğünü de Haluk Kurosman üstlendi.
All Stars Music işbirliğiyle tüm dijital platformlarda dinleyiciye sunulan için İlker Pehriz yönetmenliğinde Bodrum’da eğlenceli bir video klip çekildi. Sanatçının kadın müzisyen arkadaşlarının da eşlik ettiği klip renkli yaz görüntülerinden oluşuyor.
Ayşegül İnci, “iki yıllık aradan sonra enerjik bir yaz şarkısı olsun istedik. Film kaldığı yerden devam ediyor. Yakında harika sahnelerimiz olacak.” dedi.
Müzisyen ve besteci kimliğinin yanı sıra, oyunculuğuyla da konuşulan sanatçı, tamamladığı oyunculuk eğitimi ardından Küçük Prens Müzikali başta olmak üzere çeşitli oyunlarda yer almıştı. Müzikle oyunculuğu birleştirmek isteyen sanatçı, yeni sezonda oyunculuk anlamında da sürprizleri olacağını belirtti.
İlk albümü ‘Zamanı Tamir Eden Adam’ı 2013 yılında Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde yayınlayan sanatçı, 2016’da ünlü şarkıcı Gökçe’nin çektiği video klibiyle de dikkat çeken ‘Seni Görmemem Lazım’ adlı single çalışmasıyla müzikseverlerden tam not almıştı.

Sıla’nın Tahtına Aday!

İçli aşk şarkılarının anası Sıla Gençoğlu müzik piyasasını adeta sallıyor, konserleri tıklım tıklım herkes iyi kötü mutlaka bir Sıla şarkısını ezbere biliyor ve herkes ona hayran, yani anlayacağınız şu an çok sert bir Sıla rüzgarı esiyor müzik dünyasında…
Sıla rakipsiz, çünkü kendi üretiyor, kendi söylüyor görselliği de var müthiş bir star aurası da sadece sanat için doğmuş belli ve Türk pop müziğine damgasını, imzasını, mührünü artık ne gelirse aklınıza atmış durumda…
Ama illa tek olacak değil ya onunda tahtına varisler çıkacak zaten rekabet güzel şey daha iyilerin oluşmasına yardımcı olması açısından…
Şimdi Sıla’nın tahtını kim zorlar sorusunu sorsam size kim bilir kimleri sayar o gönülleriniz… Benim gönlüm Berfin Gürsoy ismini bağırıyor avaz avaz.
Neden mi? Öncelikle aynı jenerasyondan geliyorlar aynı hocalardan ders almışlar, aynı duyguları yaşıyorlar, ruhları aynı asilikte, aşklarının acılarını bile aynı şekilde yaşıyorlar ve kimseye eyvallah demiyorlar… (Bu arada Berfin Gürsoy’un “Eyvallah” şarkısını mutlaka dinleyin)
Söz ve beste yazabilme ve yapabilmek kabiliyetinden olan notalarla, sözlerle tabir-i caiz ise sevişebilen Berfin Gürsoy benim için Sıla’nın tahtına tek varistir.
Şu günlerde müzik piyasasında ağır ama bir o kadar emin adımlarla yükselişi devam eden Gürsoy, Avrupa Müzik etiketi ile çıkarttığı “Topla Kalbini” single çalışması ile müzik listelerinde liderliği zorluyor!
Yani kısacası o tahtın varisi hazır ve 1-2 yıla kalmaz müzik sektörü yeni bir kraliçeye selam duracak.

Bir Masada Üç Cesur Kadın!

Beyaz TV magazin konusunda yaz aylarını boş geçmedi ve Beyaz Magazin programı ile farkını gösterdi… Moderatör Pınar Ergüner ile birlikte Sinem Yıldız ve Canan Danyıldız güncel magazin olaylarının yanı sıra toplumsal konularda da cesur yorumları ile sabah ekranında yıldızlaşıyorlar.
Özellikle ilk günlerdeki heyecanlarını üzerlerinden atan üçlü isabetli yorum ve yapıcı eleştirileriyle dikkat çekerken yılların usta sunucusu Pınar Ergüner bir süre ara verdiği ekran serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.
Benim sabah magazin programlarıyla ilgili tek bir eleştirim var sabahın köründe aşırı makyaj ve oldukça frapan kıyafetler giyilmesine karşıyım. Çok fazla şatafat seyirciyi ister istemez konu ve yorumlardan uzaklaştırıp ilgisini görselliğe çekiyor… Bu üç cesur kadını takipteyim, ilk günlerdeki şıkıdımlıkları gittikçe daha sadeleşiyor ve sadeleştikçe de program içerik bakımında daha izlenir hale geliyor. Bu arada bir masada birden fazla kadın oldu mu egoların savaşı başlar derler ama bu kızlar o egodan uzakta zaten hepsi şahsına münhasır kişilikler ve hepsinin farklı bir rengi var “Dünyayı Kadınlar Güzelleştirecek” derler ya işte magazinde bu kadınlarla güzel. Nazar değmesin kızlar size!

Mabel Matiz’in Rüyası

Harbiye Açıkhava sahnesi yine bir ilke şahitlik yaparak 1985 yılında Mersin’de bir tır şoförünün çocuğu olarak dünyaya gelen ve hayallerinin peşinden koşan Mabel Matiz’i konuk etti. Konser alanını dolduran 5000 kişi Matiz’in heybesinde biriktirdiği hayallerine, duygularına, derin ifadeler taşıyan mısralarına ortak oldu.

2009 yılından beri yol arkadaşlığı yaptığı Engin Akıncı’nın “Ve bir rüyamız daha gerçek olur… Ve bizler bulutların üzerinde dans ederiz bu gece.“ sözleri bunca yıldır birlikte alınan zorlu yolun adım adım zafere doğru gidiş hikayesinin özetidir bence!
İlk kez canlı performansını izledim Mabel Matiz’in şahsına münhasır sesi ile zaten dikkat çeken ürettikleriyle düşündüren o adamın müthiş bir aurası var “O bu dünyanın insanın değil” diyorsunuz. İçinde derin anlam barındıran şarkılarının sözlerini dinlerken hayatı tekrar tekrar sorguluyor insan. Bence de Mabel’de aynı düşünceler içinde yazıyor o sözleri ve hayatı anlamaya çalışıyor belkide pek çok yaşanan ona acı veriyor ve neden sorusu hep içinde…
Onu dinlerken bu şahane insan ile ne kadar farklı konuların konuşulabileceğini hayal ediyor insan, çünkü o çok farklı öyle sıradan söz beste yapan bir sanatçı değil. Onun ruhunun derinliklerinde çoğu insanın fark edemeyeceği bir bilgelik yatıyor.
Baştan sona yürek tellerimi titrettin be Matiz, hele ki o babana yolladığın şarkı ile hem ağladın hem ağlattın! Sen rüyanı gerçekleştirdin biz de o rüyaya şahitlik ettik ve derim ki bu acımasız dünyada daha nice rüyaların gerçek olsun özel insan.

Paris Hilton Adriana Lima’nın Mutluluğuna Şahit

Bir otelde gerçekleşen etkinlik kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giden Paris Hilton, basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Adriana Lima ve Metin Hara aşkı hakkında ne düşündüğü sorulduğunda ise “Adriana’yı daha önce bu kadar mutlu görmemiştim, muhteşem bir çift” dedi.
Hilton, “Daha önce hiç Türk sevgilisi olup olmadığıyla ilgili bir soruya da, hayır hiç Türk sevgilim olmadı” yanıtını verdi.

Yapımcısının İnadı Tutunca Yeşim Salkım Pes Etti

Yeşim Salkım ve besteci Ercüment Vural, ‘Senden Geçemem’ adlı şarkıda düet yaptılar. Sözleri Leyla Tuna’ya ait olan düet, müzikseverlerle buluştu.


Ossi Müzikten çıkan şarkıya bir de klip çekildi ama klibin yayınlanması hayli stresli oldu. Yayınlanması planlanan saatte klibin bir türlü yayına girmemesi üzerine Yeşim Salkım, Yapımcısı Ossi müziğin sahibi Hakan Eren’e durumu sosyal medyadan sordu. Hakan Eren’in cevabı ise şok edecek cinstendi. Eren, Yeşim Salkımdan yeni bir şarkı ve Ercüment Vural ile birlikte bir düet daha yapmasını istedi ve ancak o şartla klibi yayına sokacağını söyledi.
Yeşim Salkım’ın tüm ısrarlarına rağmen sözünde inat eden Eren kazanan taraf oldu ve Salkım yeni bir düet sözü daha verince ‘Senden Geçemem’ düetinin klibi yayına girdi.

Ünlü Şarkıcı Vegan Restoranı Açtı

Yaşamını Bodrum’da sürdüren Türk pop müziğinin kaliteli seslerinden olan Zeynep Casalini müzikle ruhları doyurduktan sonra şimdi de mideleri doyurmaya başladı ve kızı Ceren Sarp ile birlikte açtığı vegan restoranda yemek pişirip, garsonluk yapmaya başladı…
Kendisi de vejetaryen olan Zeynep Casalini geçtiğimiz yıllarda radikal bir karar alarak vegan olmuştu. Kızı Ceren’i de vegan yapan Casalini birlikte açtıkları kafe, restoranda vegan olmanın yollarını da insanlara anlatıyor.
Bir yandan da müzik hayatına devam eden Casalini boş vakitlerinde ise yeni açtığı restoranında hem yemek pişirip, hem de garsonluk yapıyor. Kendisinin konser programı olduğu günler de tiyatro oyuncusu olan 27 yaşındaki kızı Ceren Sarp restoranla ilgileniyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like