Bahar Esintisi

Kışın kasvetini ve puslu pastel tonlarını raflara kaldıran, tüm tazeliğiyle kucakladığımız baharın, zengin, canlı ve parlak yeni sezon renkleriyle tanışın!

Kış günleri boyunca bizi sarıp sarmalamış kalın trikolarımız, paltolarımız, yerini ince kumaşlara bırakmaya başlamışken, baharı içimize çekeceğimiz ve 23 Nisan’ı kutlayacağımız bu günlerde çocuk modasından bahsetmemek olmaz. Bu baharda cazibe ve özgüvenin rengi olan kırmızıyı her zamankinden daha cesur bir biçimde göreceğiz. Çocuk trendlerine baktığımızda ise kırmızıyı en canlı haliyle, çiçek desenleriyle ve diğer canlı renklerle bütünleşmiş bir biçimde görüyoruz.

Baharın habercisi floral desenler, bu yıl da çok rağbet görecek. Fotoğrafik baskı desenlerle realist biçimde kullanıldığı gibi, stilize olarak nakış ve işlemeler de de sıklıkla karşımıza çıkacak. Kız ve erkek çocuklarda da çiçek desenleri ile tropikal desenler sıkça kullanılmış.

Üç ayrı tonla karşımıza çıkan mavi, hemen her sezon olduğu gibi bu baharda da vitrinlerde yerini almaya hazırlanıyor. İster triko kumaşlarda olsun, ister şifon ve ipeklerde, maviyi bu sezon sıklıkla göreceğiz. Aqua tonuyla karşımıza çıkan mavi ise, denim kumaşlarla çocuk reyonlarının vazgeçilmezlerinden.

Herkesin giymeye cesaret edemediği sarılar, bu sezonda baş tacı olmaya aday görünüyor. Hemen her markanın, koleksiyonlarında yer verdiği sarıyı, primrose ve limon sarısı tonlarıyla, en canlı haliyle görüyoruz. Minikler için tasarlanmış elbise ve diğer parçalarda da sarı sık sık karşımıza çıkıyor.

Kumaşlarda hareketli görünümler üzerine yoğunlaşan bu sezon fırfırlar, volanlar ve pililerle zenginleştirilmiş parçalar ön planda olacak. Yine bu sezon oldukça trend olan görünümlerden biri olan, kol ve omuzlardaki geniş görünümleri de yine kabarık ve volanlı parçalarla sağlamak mümkün. Çocuk modasının da bu sezon vazgeçilmezlerinden olan volan ve pililere, hareket katmak amacıyla özellikle üst parça ve elbiselerde yer verilmiş.

Beyaz ise en saf haliyle karşımızda. Fisto ve dantel gibi işlemeli yüzeylerle beraber düz keten kumaşlar, bahar ve yaz günlerinin kurtarıcısı olacağa benziyor. Bununla birlikte ışıltılı yüzeyler, metalik vurgular ve payetler, giysi ve aksesuarların geçen sezondan devamlılığını koruyan elementlerinden biri. Hem beyazlara eşlik edip ışıltı katarken, hem de tek başına kullanılarak göz alıcı görünmenizi sağlayacaklar.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Moda

Nisan’ın gelişiyle dolaplardaki kışlıklar yerini rengarenk, tiril tiril yazlıklara bırakmaya başlıyor. Baharın tazeliğini, kır çiçeklerinin rahatlatıcılığını ve renk…
Devamını oku...

PALTO AKIMI

Kışın sonlarına doğru ilerler-ken her kış olduğu gibi bu kış da en dikkat çekici sujemiz palto-lar… Bu sene…