‘Magazin’

Ne Yapsak Kıskanılıyoruz!

Son dönemde ‘Sinsirella’ şarkısıyla hafızalara kazınan Aylin Coşkun, ‘Sinsirella’ albümünün ikinci klibini ‘Manzara’ya çekti.  Söz ve müziği Mert Ekren’e ait olan çalışmanın yönetmenlik koltuğuna Coşkun’a aynı zamanda şarkıda düet yapan yakın arkadaşı Hande Yener oturdu. Klibin fotoğraf çekimini ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin gerçekleştirdi.

Ünlü fotoğrafçıların özel karelerinden yola çıkılarak hazırlanan çalışma için özel olarak 20 farklı iddialı kıyafet dikildi. İki gün süren çekimler sonrasında kamera karşına geçen ikili, neşeli halleriyle dikkat çekti. Yener’in yönetmenliğini yaptığı ikinci klip çalışması olan Coşkun, yakın arkadaşıyla çalıştığı zaman kendisini sette misafir gibi hissettiğini söyledi. Yener’in ekran gözüne güvendiğini söyleyen Coşkun, ortaya eğlenceli bir iş çıktığını dile getirdi.

Müzik dünyasındaki rakip ortamına rağmen kurdukları yakın dostlukla düşman çatlatan ikili, bu sektörde böyle bir arkadaşlığın kurulmasının zor olduğunu dile getirdi. Yener, “Biz ne yapsak kıskanılıyoruz. Aile olduk artık. Aynı sektörden bunu yakalamak çok zor… 14 yıl sonra Aylin’i buldum. 4 yıldır çok özel bir dostluk kurduk” derken söze giren Coşkun, “Artık bakışarak anlaşıyoruz. Sevgililerimiz bize rakip olamaz” dedi.

 

Berfin Gürsoy kalplerinizi toplamaya geliyor

Müzisyen, şarkıcı, ses tasarımcısı ve eğitimci Berfin Gürsoy; “Topla Kalbini” isimli yepyeni çalışmasını Avrupa Müzik markasıyla yayınlandı

Berfin Gürsoy; “Topla Kalbini” isimli yepyeni çalışmasını geçtiğimiz günlerde Avrupa Müzik markasıyla yayınlandı.

2015 yılında “Eyvallah” ve “Detay” isimli çalışmalarını yayımlayan Berfin Gürsoy, şimdi de “Topla Kalbini” isimli yepyeni çalışmasıyla karşımıza çıkıyor. Çalışmada “Topla Kalbini”, “Topla Kalbini Club Versiyon” ve “Yelkovan” isimli 3 şarkı yer alıyor. Sözü ve müziği sanatçıya ait şarkıların aranjesi ve mixi Meriç Demir, masteringi ise Emre Kıral tarafından yapıldı. Serhan Yasdıman ve Selahattin Güzelel gibi müzisyenlerin de emeğinin geçtiği çalışmanın imaj fotoğraflarını ise Halil Güzel çekti.

 

15 Yıl Sonra Yeniden Doğuş

Türk pop müziğinin sevilen sesi Elif Karlı, 15 yıl sonra çıkarttığı maxi single ile adeta yeniden doğdu. Güzel şarkıcı yeni albümle birlikte yepyenide bir imaj çalışması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Boyunu geçen iki güzel evlat ve mutlu bir evliliği olan Karlı, aslında evlilik ve şöhret bir arada zor yürür diyenleri ters köşe yapıyor.

Çıkarttığı yeni albümün adı ise de çok manalı, ‘Şimdi’ adını taşıyan albüm evliliğini oturtup çocuklarını da büyüttükten sonra o çok sevdiği mesleğine daha farklı ve hırslı bir şekilde geri dönüşün bir kanıtı gibi.

Bundan yıllar evvel dillerde dolaşan “Yanına Bırakmam (Bizim Oranın Adetleri)” ile “Yürü Ya Kulum”ve ” Herru Merru “ yu bir araya getirdiği “Şimdi” maxi single ile artık tam sırası, benim zamanım ve müzik adına adeta yeniden doğuşum der gibi Elif Karlı.

Narlıdere’de Işıl Yücesoy İzdihamı

Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu şefleri Ferda Yılmaz yönetiminde konserlerine devam ediyor.

Koronun bu seferki konuğu Aşk ve Mavi dizisinin usta oyuncusu ve Türk pop müziğinin efsane ismi Işıl Yücesoy’du. Narlıdere belediye başkanı Abdül Batur ve Kültür müdürü Ali Gökdermen’in de dinleyiciler arasında olduğu muhteşem konserde adeta izdiham yaşandı. 700 kişilik salonda 1000 kişi Işıl Yücesoy ve Narlıdere Belediyesi popüler müzik korosunun muhteşem performansına şahit oldular.

Gecenin sürprizini ise Işıl Yücesoy’u hiç bir konserinde yalnız bırakmayan usta yorumcu Jale’nin İstanbul’dan gelerek sahneye çıkması oldu. Hakan Eren’in sunuculuğunu yaptığı ve 3,5 saat süren konserin finalinde Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, Ferda Yılmaz, Hakan Eren, Jale ve Işıl Yücesoy Narlıdere Belediyesi popüler müzik korosuyla birlikte Ya Seninle Ya Sensiz parçasını seslendirdiler. Konser sonrasında dinleyiciler Işıl Yücesoy’la birlikte fotoğraf çektirebilmek için birbiriyle yarıştı.

 

 

İntizar Ödüllerle Taçlandırılıyor

16 yaşından beri beste yapan İntizar’ı çoğumuz ilk kez “Ihlamurlar Altında” dizisinde çalınan “Zamansız Ayrılık” şarkısı ile keşfetmişizdir. Sonrasında pek çok diziye şarkı yapan İntizar içli sesi, gönülleri titreten sözleri ile gönüllere taht kurdu. Çoğu kez popüler magazinde geri planda kaldı sanatçı kişiliğini ön planda tuttu. Bu naif ve sessiz hallerini geçenlerde katıldığı Sinan Akçıl’ın sunduğu Farklı Sahne programında söylediği bir sözle açıkladı: “Suskunluğum Yüreğimin Gürültüsünden” bunun üstüne bir şey söylenir mi?

Tüm bu suskunluklar içinde ürettikleriyle başarıyı yakalamaya devam eden İntizar, Serkan Kaya ile birlikte seslendirdikleri “Asla Bitmiyor” düeti ile nerede ise ödül törenlerinin yılın düeti kategorisinde almadık ödül bırakmadılar… Magazin Oskarları, Uluslararası Mevlana Barış Ödülleri, Türkiye Altın Palmiye Ödüllerinde ardı ardına yılın düeti ödülü alma mutluluğunu yaşadı.

Demek ki halk yürekten hissederek üretenleri başına taç yapıyor ve İntizar da bunca yılın emeğini ödüllerle taçlandırıyor.

 

Roma Kliplendi

Türkçe pop müziğin eskimeyen seslerinden olan Reyhan Karaca’nın son single parçası Roma’nın klibi yayınlandı.

Söz ve Müziğinin Selahattin Erhan’a, düzenlemesi Okan Akı’ya ait olan “Roma” Şarkısının Klip yönetmenliği de Gökhan Özdemir tarafından yapıldı.

Bu yaza damgasını vuracak “Roma” parçasının videosu Netd Youtube hesabında ve birçok Görsel medya kanalında yayınlanmaya başladı.

Zerrin Özer Bir İlki Yaşadı

Zerrin Özer TRT Müzik kanalında her hafta doyumsuz müzik ziyafeti vermeye devam ediyor.

Bu haftaki programda Zerrin Özer sahnede bir ilki yaşadı. Özer, yeğeni Kamuran Hakan Rizeli ve babası Ahmet Kadri Rizeli ile aynı sahneyi ilk kez paylaştı. Baba oğul bestesi Ahmet Kadri Rizeli’ye ait bir şarkıyı birlikte seslendirdi.

Baba oğlun düetini gözyaşlarıyla dinleyen  Zerrin Özer çok heyecanlandığını  ve gurur duyduğunu söyledi.

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Türkler Geliyor

Yayınlandığı tüm sezonlarda reyting rekoru kıran ve birinciliği kaptırmayan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’un yapımcısından sinema sevenlere müjdeli bir…
Devamını oku...

Magazin

Buket Aydın Oyunculuğa Göz mü Kırpıyor? Haber Global de yüz yüze programını sunan Buket Aydın, sosyal medyada yaptığı…