Agora Balçova Sinemaları

Jurassic World 2

Tür: Bilim kurgu, aksiyon, gerilim, macera

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen:  Juan Antonio Bayona

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, B.D. Wong, Toby Jones

İlk filmde yaşanan facianın ardından, Claire’in parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlara olan bakış açısı değişir ve “Dinozor Koruma Grubu” isimli bir organizasyon kurar. Amacı; aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmaktır. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady’den yardım ister. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa saracaktır.

 

Ocean’s Eight

Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Gary Ross

Oyuncular: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson

Danny Ocean’ın uzun süredir ortalarda olmayan kız kardeşi Debbie Ocean (Sandra Bullock) şartlı tahliyeyle serbest kalınca çok büyük bir soygun gerçekleştirmeyi planlamıştır. Metropolitan Müzesi’nin her yıl düzenlediği ve son derece seçkin isimlerin katıldığı ‘Met Gala’da, Daphne Kluger’in (Anne Hathaway) boynunda taşıyacağı milyonlarca dolar değerindeki mücevheri çalmak istemektedir. Bu amaçla yeteneklerine güvendiği birbirinden yetenekli 7 kadın arkadaşını bir araya getirerek imkansızı gerçekleştirmeye çalışacaktır.

 

Dümdüzz Adam

Tür: Komedi

Yapımı: 2018 – Türkiye

Yönetmen: Murat Toktamışoğlu

Oyuncular: Ferdi Sancar, Cezmi Baskın, Efsane Odağ, Ersin Korkut, Levent Sülün

Taksi şoförü olarak hayatını kazanan Ferdi (Ferdi Sancar) ve dedesi Cemşit (Cezmi Baskın) ile birlikte yaşamaktadır. İlerleyen yaşına rağmen fırlamalıkları bitmeyen Cemşit Dede, internet tanıştığı Bulgar Tatyana’yla evlenmeyi kafasına koymuştur. Tatyana’yı Türkiye’ye getirebilmek için yüklü miktarda bir para vermesi gereken Cemşit, tarlasını satmaya karar verir. Ancak emlakçıya giderken yolda yürüyen genç bir kadına çarparlar. Kader’in (Efsane Odağ) hafızasını kaybetmesiyle birlikte Ferdi’nin zaten başından aşkın dertlerine bir yenisi eklenir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like