AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

İlk Arınma Gecesi

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Korku

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Matthew Ross

Oyuncular: Y’lan Noel, Lex Scott  Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez, Marisa Tomei

İlk Arınma Gecesi filminde, Amerika’da yapılan birinci arınma gecesine geri dönülüyor. Amerika’daki suç oranını yılın geri kalanında %1’in altına düşürebilmek amacıyla 12 saat boyunca tüm suçlara göz yumulacağı bir gece fikri, psikolojik bir deney olarak sınırlı bir bölgede denenmek üzere ortaya çıkmıştır. Ancak devletin aşırı şiddet yanlısı tutumunu dışlanan kesime yansıtması, deneyin şehir sınırlarını aşıp bir salgın gibi tüm ülke sathına yayılmasıyla sonuçlanacaktır.

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili

Tür: Animasyon, Aile, Komedi

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Genndy Tartakovsky

Oyuncular: Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade

Yıllardır otelinden çıkmayarak iyice içine kapanmış Dracula’ya kızı Mavis sürpriz bir tatil ayarlar. Bu lüks ve sadece canavarların bulunduğu tatil gemisine ailenin diğer üyeleri ve Dracula’nın arkadaşları da gelmiştir. Geminin kaptanı Erika’ya aşık olan Dracula’nın keyfi yerindedir. Ancak bilmediği birşey vardır, Erika, Dracula’nın eski düşmanı Van Helsing’in varisidir ve Dracula’yı ve diğer canavarları yok etmenin planlarını yapmaktadır. Diğerlerini bu tuzaktan kurtulabilmek için Mavis’in sorumluluk alması gerekecektir.

Canavar Gibi

Tür: Komedi

Yapımı: 2018 – Türkiye

Yönetmen: Özgür Bakar

Oyuncular: Şevket Çoruh, Bülent Çolak, Ruhi Sarı, Ayçin İnci, Hüseyin Elmalıpınar

Balat’ta cep telefonu işiyle uğraşan, üçkağıtçı bir adam olan Gürbüz (Şevket Çoruh), mafya babası Sarı Kenan’ın (Hüseyin Elmalıpınar) borcunu ödeyemeyince cinayete kurban gider. Ancak mezarından çıkarılıp diriltilmesinin ardından eğlenceli olaylar başlar.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like