AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Keloğlan

Tür: Fantastik, Komedi

Yapımı: 2018 – Türkiye

Yönetmen: Süleyman Mert Özdemir

Oyuncular: Atilla Doğukan Türkyılmaz, Yağmur Ün, Asuman Dabak, Kaya Akkaya, Yakup Yavru

Ünlü çocuk masalı Keloğlan’ın bu modern uyarlamasında Keloğlan (Atilla Doğukan Türkyılmaz), arkadaşlarıyla birlikte çok sevdiği Cankız’ın (Yağmur Ün) çağrısına uyarak ormandaki hayvanların varlığını tehdit eden güçlere karşı mücadele veriyor.

Upgrade

Tür: Bilim Kurgu , Gerilim

Yapımı: 2018 – Avustralya

Yönetmen: Leigh Whannell

Oyuncular: Logan Marshall Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, Benedict Hardie, Melanie Vallejo

Yakın bir gelecekte teknoloji hayatın her anına egemen olduğunda bile Grey Trace (Logan Marshall-Green) bu yeni düzene teslim olmamış, işleri elinden geldiğince kendi kas gücüyle, mekanik olarak halletmeye devam etmiş bir adamdır. Ancak günün birinde çok sevdiği karısı Asha’nın (Melanie Vallejo) 4 kişinin saldırısı sonucu öldürülmesi ve kendisinin omurilik felci geçirmesiyle, yavaş ve acı dolu bir ölümü beklemekten başka bir çaresi kalmaz. Yine de günün birinde kendisini ziyaret eden bir mucidin icadı ona umut olur. STEM adı verilen çip sayesinde sadece yeniden ayağa kalkmakla yetinmeyen Grey, STEM’in üstün işlemci gücü sayesinde insanüstü yetenek ve güce sahip olur. Artık tek amacı, karısını öldürenlerden intikamını almak olacaktır.

Alfa Kurt

Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Albert Hughes

Oyuncular: Kodi Smit-Mc Phee, Natassia Malthe, Leonor Varela, Jens Hulten, Johannes Haukur Johannesson

Buz Devri’nin sonlandığı dönemde, yani günümüzden 20,000 yıl kadar önce, doğada yaşam koşulları hala ideal seviyeye ulaşmamıştır. Kabilesiyle birlikte ilk bizon avına çıkan genç Keda (Kodi Smit-McPhee) bu av sırasında yaralanıp kabilesinden ayrı düşer. Hayatta kalmaya çalışırken kendisi gibi sürüsünden ayrı kalmış bir kurt bulur. Kurtla Keda arasında bir süre sonra büyük bir dostluk ve güven bağı kurulur, ikili vahşi doğada sayısız maceraya birlikte atılırlar.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like