AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

The Predator

Tür: Bilim kurgu, Aksiyon, Macera

Yapımı: 2018-ABD

Yönetmen: Shane Black

Oyuncular: Boyd Holbrook, Olivia Munn, Yvonne Strahovski, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay

Eski bir Özel Kuvvetler askeri olan Quinn McKenna (Boyd Holbrook) Meksika’da paralı bir görevde bulunduğu sırada bir uzaylıyla karşılaşır, bu uzaylı teknolojisine ait bazı parçaları evine gönderir. Ancak oğlu Rory’nin (Jacob Tremblay) bu paketi yanlışlıkla açması, uzayın en derinlerinden korkunç yaratıkların yeniden dünyaya gelmesine neden olur. Üstelik bu yaratıklar, başka gezegenlerdeki varlıklarla gen havuzlarını genişletmiş, iyice güçlenmiştir. Onları durdurabilecek tek güç, bir grup eski asker ve bir de özel hayatındaki sorunlarla mücadele eden fen bilgisi öğretmeni olacaktır.
The Predator filmi kronolojik olarak, 1990 yapımı Predator 2 ve 2010 yapımı Predators’ın arasında konumlanıyor.

Gece Gelen

Tür: Gizem , Korku

Yapımı: 2017-ABD

Yönetmen: Trey Edward Shults

Oyuncular: Joel Edgerton, Rilley Keough, Carmen Ejogo, Christopher Abbott

Paul (Joel Edgerton) vahşi doğanın ortasındki kulübesinde, eşi ve oğluyla birlikte kendine göre bir düzen sağlamayı başarmış bir adamdır. Dışarıdaki belirsiz tehlikelere karşı gündüzleri son derece tedbirli davranan, geceleri kesinlikle kimseyi dışarı çıkarmayan Paul ve ailesinin yanına günün birinde zor durumdaki genç bir aile sığınır. Paul, hepsi için hayati önem taşıyan kurallara yeni misafirlerinin de harfiyen uymasını ister. Ancak 2 ailenin de iyi niyetli çabalarına rağmen dışarıdaki tehdidin yarattığı paranoya, içeride kalanlara hiç de kendilerinden beklemedikleri şeyler yaptıracaktır.

Organik Aşk

Tür: Romantik

Yapımı: 2017-Türkiye

Yönetmen: Kamil Çetin

Oyuncular: Gizem Karaca, Mustafa Mert Koç, Tarık Papuççuoğlu, Ruhsar Gültekin, Asuman Dabak

Tüm varlığını dişiyle tırnağıyla çalışarak elde etmiş holding patronu Celal’in (Tarık Papuççuoğlu) oğlu Bülent (Mustafa Mert Koç), babasının aksine hiçbir işi beceremeyen bir gençtir. Başarısızlıklarıyla babasını bezdiren Bülent, babası tarafından evinden 1 aylığına evden uzaklaştırılır. Bu süre zarfında gerçek anlamda bir işi kotarmaması halinde mirastan pay alamayacaktır. Bülent çıktığı bu yolculukta, kendi düğününden kaçan Esma (Gizem Karaca) ile tanışacak, birlikte sığındıkları köyde organik bir hayatı ve aşkı keşfedecektir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like