SPOR, EĞİTİM, SAĞLIK VE İŞ DÜNYASI ATLAS GELECEĞİ KONUŞUYOR

2016 yılında çoğunluğu Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunlarından oluşan, 36 eğitim gönüllüsü tarafından kurulan, insan haklarına saygılı, Cumhuriyet İlke ve devrimleri ışığında, akıl ve bilimin yol göstericiliğini benimsemiş yeni nesillerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla üniversite öğrencilerine karşılıksız burs ve destek veren Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı, öğrencilerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı’nı geniş kitlelere tanıtmak, vakfın üyeleri arasında iletişim ve ilişkiyi güçlendirmek, burs ve destek verdikleri üniversite öğrencilerinin Türkiye’de başarılarıyla adından söz ettirmiş kişilerle buluşmalarını ve de onların başarı hikayelerinin kendilerine örnek olmasını sağlamak amacıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenen “Atlas Geleceği Konuşuyor” etkinliği, 8 Aralık’ta Kuşadası’nda gerçekleşecek.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Serkan Karaismailoğlu, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, TARKEM Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Yüce, Homeopati Uzmanı Dr. Levent Buda ve Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Ersun Yanal konuşmacı olarak katılırken sunuculuğunu ise ünlü oyuncu Hakan Bilgin’in yapacağı etkinlikle sağlık, spor, eğitim ve iş dünyasının geleceği konuşulacak.
8 Aralık’ta Kuşadası Korumar Delux Otel’de gerçekleşecek “Atlas Geleceği Konuşuyor Etkinliği”nde siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Atlas Geleceği Konuşuyor – 2018
Tarih: 8 Aralık Cumartesi
Saat: 13:30 – 18:00
Yer: Kuşadası Korumar Delux Otel
Adres: Türkmen Mahallesi, Gazi Beğendi Bulvarı No:13, Kuşadası/Aydın

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like