Çeşme Altın Yunus, yeni iş birlikleri için Travel Turkey 2018’de yerini alıyor

Altın Yunus Çeşme Resort & Termal Otel, bu yıl on ikinci kez düzenlenen, 6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında ziyarete açık olacak Travel Turkey Fuarı’nda turizm profesyonelleri ve müşterileri ile buluşuyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen, Fuarİzmir’de 20.000m2 alan üzerine organize edilecek olan fuara 50.000 ziyaretçinin katılımı bekleniyor. Türkiye’nin yüksek turizm potansiyelinin vurgulandığı, kültürel ve turistik değerlerimizin öne çıkarıldığı Travel Turkey Fuarı’nda, ziyaretçilere iç ve dış turizm fırsatları ve sektörel iş birliklerinin gelişimi için bir araya gelme olanağı sunuluyor.

Çeşme Altın Yunus Travel Turkey’de, 2018 yılı Haziran ayında yenilenerek hizmete giren SPA merkezi Palmet SPA ile birlikte yeni hizmet ve ürünlerini de tanıtıyor. B Hol – A 206’daki stantta misafirlerini ağırlayan Çeşme Altın Yunus, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek iş birliklerini güçlendirmeyi hedefliyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Magazin

Aleyna Tilki “Twitter benimle uğraşıyor” Genç popçu Aleyna Tilki Twitter hesabına yeniden kavuştu. Twitter’da yaptığı ilginç paylaşımlarla dikkat…