Magazin Haberleri

Bendeniz BestOf Albüm İle Geri Döndü!

Türk Popunun önde gelen isimlerinden Bendeniz, bir döneme damga vurmuş şarkılarından oluşan’Best Of’ albümü ile müzikseverlerle buluştu. 

Müzikseverlerle25 yıl önce ilk kez buluştuğu ‘Ya Sen Ya Hiç’ şarkısından, klasikleşmiş’Güvendiğim Dağlara’, ‘Ağlayayım Mı’, ‘Müjdeler Ver’ şarkısına kadar 12 hit parçadan oluşan ‘Best Of’ albümü dinleyicileri eşsiz bir müzik yolculuğuna çıkarıyor.

Albümde Bendeniz’i yakın dostları Ümit Sayın ve Hazal da yalnız bırakmadı. 5 şarkıda vokal yapan iki güçlü ses, yorumları ile albüme renk kattı. 

Albümün çıkış parçası olan ‘Neler Olacak’ şarkısına Fatih Ahmet Kaya yönetmenliğinde video klip çekildi.

Dünden bugüne en iyi Bendeniz şarkılarının bulunduğu ‘Bendeniz Best Of’ albümü için sanatçı’Her zaman yaptığım şarkılarla farklı olmaya çalıştım. Kimseye benzemeyen değişik melodilerle, kalplere dokunan ve kalıcı olmasını istediğim şarkılara hayatımı ve tüm hayallerimi verdim. Şimdi Bendeniz şarkılarını yine yeniden taze ruhlara tanıtma sırası geldi. Benim neler hissettiğimi onlar da anlamalı ki, beni gerçekten tanıyabilsinler’ diye konuştu. 

Berfin Gürsoy, Yelkovan Klibinde Atlara Fısıldadı!

Berfin Gürsoy, geçtiğimiz aylarda AvrupaMüzik markasıyla yayınladığı “Topla Kalbim” çalışmasında yer alan sözü, müziği kendisine düzenlemesi ise Meriç Demir’e ait olan “Yelkovan”isimli şarkısına Ahu Şentürk eşliğinde video klip çekti.

Yorumculuğu kadar müzik kariyeriyle de dikkat çeken sanatçı, 26 ülkede eğitim veren SAE Institute’den ses mühendisliği eğitimi aldı. Bunun yanı sıra stüdyo teknikleri, ses üretimi, tonmaisterlık, müzik amaçlı ses yalıtımı üzerine eğitim gördü. Berfin Gürsoy, Kültür BakanlığıDevlet Çoksesli Çocuk ve Gençlik Koroları ile TRT Ankara Radyosu Türk Halk Müziği Korosu’nda ders aldı. Ayrıca 14 yıla aşkın profesyonel müzik çalışmalarına devam etmektedir.

60 şarkısı, belgesel-dizi müzikleri ile birlikte ise 100’e yakın eseri olan Berfin Gürsoy, Türkçe pop, 80’ler, 90’lar,Türk halk müziği, Türk sanat müziği, Greek müzik ve Etnik müzik türlerinden oluşan geniş bir repertuara sahip.

Avrupa Müzik markası ile yayınlanan “Yelkovan”isimli şarkıyı tüm dijital müzik platformlarında bulabilirsiniz.

Eğlence Hayatının 1 Numarası Kuşum Aydın!

Eğlence dünyasının star ismi Kuşum Aydın, Sarıyer gazetesinden Rukiye Ay ile yaptığı röportajda “Eğlence Hayatının 1 Numarasıyım” dedi. Sahnelerin vazgeçilemeyen ismi Kuşum Aydın “Gece hayatında yarışta olan ve takdir gören birkaç kişiyiz zaten, bizim gibi eğlendiren arkamızdan gelen çıkmadı” ifadesini de kullandı. Müzik dünyasında şarkıcı enflasyonu yaşanırken sahnede yarışacağı kişi sayısının azlığında seyirciye saygının eksikliğine bağladı. Yıllardır sahnede olduğunu bir gün traşsız sahne almadığını ve özel kostümleriyle jilet gibi izleyicisiyle buluştuğunu sözlerine eklerken “Bizle yarışacak kişinin bir karış sakal ve blujeans ile sahnede olmaması gerekiyor, biz im işte başarı sadece repertuar ile olmuyor” vurgusunu da yaptı.

Valencia’da  Nesrin Rüzgarı Esti!

Nesrin Cavadzade  başrolünde oynadığı İspanyol filmi ‘El Desentierro’nun Valencia’da  yapılan galasında fırtına estirdi.

Cavadzade hem seyircinin hem de oyuncuların yakın markajındaydı. Nesrin Cavadzade, başrolünde oynadığı İspanya yapımı ‘El Desentierro’ adlı filmin galası için geçtiğimiz hafta sonu Valencia’ya  gitti. İspanyol basını ve davetlilerin büyük ilgi  gösterdiği gecede Nesrin Cavadzade’ye hem davetliler hem de sahnedeki başrol arkadaşları yakın ilgi  gösterdi.

Yönetmen koltuğunda Nacho Ruipérez’in oturduğu ‘RTVE’ şirketinin yapımı olan filmde Cavadzade’ye ünlü oyuncular Michel Noher, Leonardo Sbaraglia, ve Jan Cornet eşlik etti. Nesrin Cavadzade filmde ‘Tirana’ adlı Arnavut bir kadını canlandırdı.



Şükran Ovalı estetik mi oldu?

3 ay önce anne olan Şükran Ovalı, Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle ekranlara geri döndü.

‘Şebnem Aksak’ rolündeki Şükran Ovalı’nın yüzündeki değişim ‘estetik’ iddialarını gündeme getirdi.

Şükran Ovalı’nın yüzündeki şişlik “estetik mi yaptırdı” sorularını gündeme getirdi. Dizi ekranda olduğu sürece herkes estetik iddiasını tartıştı.

Tüm bu tartışmalara Ovalı yaptığı açıklama ile cevap verdi…

Ovalı, hala doğum kilolarını veremediğini bebeğini emzirdiği içinde ilaç bile kullanamadığını çıkan estetik haberlerinin tamamen asılsız olduğunu belirtti.

Zeynep Eronat Masal Çiçeği Dizisiyle Ekrana Dönüyor!

En son Dostlar Mahallesi dizisiyle ekrana gelen usta oyuncu Zeynep Eronat Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Masal Çiçeği ile ekrana dönüyor.

Asmalı Konak, Parmaklıklar Ardında, Kızıl Elma, O Hayat Benim gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle hafızalarda yer eden tecrübeli isim şimdi de başrollerinde  UğurYücel, Macit Koper gibi usta oyuncularla beraber ekrana gelecek.

T Company şirketinin kurucularından Bülent Turgut’un yapımcılığını üstlendiği yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak’ın oturduğu dizide   Uğur Yücel’in ‘Fikret’, Zeynep Eronat’ın ise Fikret’in eşi Songül karakterlerini canlandıracağı dizinin çekimlerine aralık ayında başlanacak.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

‘Magazin’

Ne Yapsak Kıskanılıyoruz! Son dönemde ‘Sinsirella’ şarkısıyla hafızalara kazınan Aylin Coşkun, ‘Sinsirella’ albümünün ikinci klibini ‘Manzara’ya çekti.  Söz ve…