Karantina seferleri başlıyor

Büyükşehir’den müjdeli haber geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karantina’ya vapur seferlerine 26 Aralık Çarşamba günü başlayacak. 07.40’da Karantina’dan Alsancak’a hareket edecek ilk sefere Başkan Aziz Kocaoğlu da katılacak.

Son teknoloji gemilerle donattığı filosuyla deniz ulaşımında önemli hamleler yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZDENİZ tarafından gerçekleştirilecek Karantina seferlerinin startını 26 Aralık Çarşamba günü veriyor. Toplu ulaşımda deniz taşımacılığının payının artırılması ve rotanın genişletilmesi amacıyla Karantina bölgesindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’yla birlikte iskeleyi de hayata geçiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşalıların sabırsızlıkla beklediği ilk vapur seferini saat 07.40’da gerçekleştirecek. Karantina’dan hareket edecek ilk vapurda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da bulunacak.

Cumartesi günleri de sefer olacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Karantina vapur seferleri hafta içi ve Cumartesi günleri Karşıyaka’dan 07.05’te başlayacak. Cumartesi 07.25’te Karantina’dan hareket eden vapur, Göztepe İskele’den 07.35’te kalkacak ve 07.55’de Karşıyaka’ya ulaşacak. 

Hafta içi Üçkuyular İskele’den ise saat 07.20’de kalkan İZDENİZ gemileri 07.30’da Göztepe’de, 07.40’da Karantina’da olacak. Daha sonra 07.55’de Pasaport’a ulaşan gemi, 08.05’de Alsancak’a, 08.25’te ise yeniden Göztepe İskelesi’ne ulaşacak.

İZDENİZ’in Karantina seferlerine ilişkin ayrıntılı tabloya www.izdeniz.com.tr adresinden ulaşılabilecek. 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Tanırsan seversin

TEMA İzmir İl Temsilciliği’nin, ‘Lise TEMA Eğitim Programı’na dahil olan Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Balçova…