Aylık Burç Yorumları

KOÇ
Aşk ve sosyal evinizde bir Ay tutulması gerçekleşti. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. Şimdiye kadar düşünmediğiniz detaylar üzerinde yoğunlaşabilir ve özgüveninizi geliştirebilirsiniz. Önemli anlaşmalar yapmak için uygun bir dönemdesiniz. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Ailevi konular gündemde. Hafta ortası zamanınızın büyük bir kısmını ailenize ayırmak zorundasınız. Onların size ihtiyacı var. Takıntılı konularınız yüzünden çevrenize taviz verebilirsiniz. İlişkilerinizde istediğiniz güç arayışı bir türlü bitmiyor.

BOĞA
Kendinizle ilgili coşkular içindesiniz. İşinizi severek yapmanız çevrenizde takdir topluyor. İdeallerinizi destekleyecek arkadaş gurubuyla çalıştığınız zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Mars yeni değişimlere ihtiyacınız olduğunu biliyor ve üstlerinize kendinizle ilgili bazı konuları getirmek istiyorsunuz. Çevrede olup biten olaylara karşı, sezgi dolu tepkiler veriyorsunuz. Partneriniz de, sizi dikkatle izliyor. Uranüs ruhsal yaşantınızı renklendiriyor. Her şeyi çok çabuk hissediyor ve önleminizi ona göre alıyorsunuz. Bu ay, yapmak istediğiniz projeler için daha derin çalışmalar içindesiniz. Başkalarına ne yapmaları gerektiğini söylediğiniz zaman alacağınız tepki sizi şaşırtabilir.

İKİZLER
Çok gezerek bir konuyu araştırarak öğreniyorsunuz. Tecrübelerini sizin kadar iyi kullanan çok az insan vardır. Fikirlerinizi çoğaltarak çevrenize yardım edebileceğinizi farkındasınız. Fakat bu hafta, dağılabilir ve çevrenize ters düşebilirsiniz. Umursamaz tavırlarınızla, çevrenize meydan okumaktan vazgeçmelisiniz. Oğlak burcunda İlerleyen Merkür, Plüton ve Satürn’den destek alma dönemindesiniz. Karşıt evinizde ilerleyen Jüpiter önemli fırsatları karşınıza çıkarıyor. Sakin bir dönem geçirmek istiyorsunuz fakat çevresel olaylar buna imkân vermiyor. Çevrenizi yenileme konusunda yeni bir dönem başlatıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Çevresel koşulların sizi engellemesi canınızı sıkıyor.

YENGEÇ
Düşüncelerinizi abartabilirsiniz. Takıldığınız konuları düşünmeyin. Çevrenize yardım etme isteği içindesiniz. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız. Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor. Mantıklı davranışlarınızın size kazandıracağı statü sayesinde istediğiniz platformu yakalayabileceksiniz.

ASLAN
Yönetici gezegeniniz karşıt burcunuzda ilerliyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Alınganlık yapmamanız gereken bir gün olmasına rağmen, hayata bakış açınızdaki detaycılık, sizi istemediğiniz bir takım olayların içinde kalmanıza neden oluyor. Eski hatalarınızı artık tekrarlamamalısınız. Daha güçlü kararlar verebileceğiniz bir dönemdesiniz. Farklı bir kişilik çizdiğinizi fark etmemek imkânsız… Duygu dalgalanmaları, yaşadığınız şu günlerde, akıllıca davranmanızı öğütlüyoruz. Sevdiğiniz kişi bazı konularda sizi üzebilir. Kendince de haklı sayılabilir. Durumunuzu gözden geçirmelisiniz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz.

BAŞAK
Bu ay konuşmalarınıza dikkat etmek zorundasınız. Özel olduğunuzu hissettiğiniz zaman, yaşama bakış açınız daha da anlamlı oluyor. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Birçok düşünceyi aynı anda barındırmak, herkesin yapabileceği bir iş değil. Zincirleme hatalar yapmak istemiyorsanız, herkese söz vermeyin ve planlı bir şekilde davranmayı öğrenmelisiniz. Olaylara sakin bakmalısınız. Duygusal olarak ne aradığınızı ayrıntılı olarak düşünmelisiniz. Çünkü yaşadığınız kaoslar giderek artabilir. Yaşadığınız çelişikleri, karşı tarafa da yaşattığınız zaman iş çığırından çıkıyor. Gereksiz bir harcama dürtüsüyle hareket edebilirsiniz. Finans egonuz çok yüksek. Arkadaşlarınız arasında farklı olduğunuz kesin.

TERAZİ
Bireysel romantizm yerine, arkadaşlarınızla birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bu iki kavram kafanızda karmaşa rüzgârları estirecek. Venüs yenilikler konusunda size yeni bir ortam hazırlıyor. Kararlarınız verirken dikkatli olmalı ve ikilem yaşamamalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanırken, ilişkinizi ve kendinizi sorgulamaya başlayacaksınız.

AKREP
İş yaptığınız insanlar arasında mücadeleci bir ruh sergilemeniz takdir görüyor. Çalışmaktan ve işbirliği içinde olmaktan mutluluk duymanıza rağmen, disiplinli yapınız yüzünden hafta içinde huzursuzluk duyabilirsiniz. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız. Duygusal hatalar yapmaya müsait bir döneminiz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz.

YAY
Aşk ve sosyal evinizde Uranüs sayesinde sürprizlere hazır olun. Fiziksel görüntünüze önem verdiğiniz bir hafta. İnce detaylar üzerinde durduğunuz için, sizi çevrenizin anlaması zorlaşacaktır. Özellikle düşüncelerinizi farklı bir noktada odaklaştıracaksınız. Yaratıcılığınız konusunda imkânsız detayları bile sorun yapmayacaksınız. Siz özel duyguların kişisiniz. Partnerinize karşı takınacağınız tavırların nedenleri yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Duygularınızı daha net bir şekilde anlatmayı asla beceremiyor ve ketum davranışlar sergiliyorsunuz. Jüpiter kişisel evinizde ilerliyor. Sosyal aktiviteleri seviyor olsanız da, kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Mars ve Jüpiter büyük bir iş mücadelesi, içinde olduğunuzu gösteriyor.

OĞLAK
Merkür’den olumlu destek alıyorsunuz. Düşüncelerinizde derin bir kavrayış hâkim. Olayların iç yüzünün çok çabuk çözdüğünüz için, karşı taraf için korkutucu olabiliyorsunuz. Uğraşı verdiğiniz konularla ilgili; hak ettiğiniz değerlere ulaşamadığınız zaman, çok üzülüyorsunuz. Bu dönem çabalarınızı yoğunlaştırabilirsiniz. Sezgilerinin size yardım edecek. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla aranızda bazı problemler olabilir, fakat bunu önemsemeyin. Siz pratik davranışların sonuçlarını hesaplarken, onlar işin bir başka boyutunda olacaklar. Uzun süredir almayı düşündüğünüz bir eşya konusunda aceleci davranmayın. Jüpiter Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştireceksiniz.

KOVA
Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bu ay, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli olacak. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Özellikle Satürn ve Plüton çelişkiler yaşatırken her şeyi sorgulama duygusu veriyor.

BALIK
Çevrenizle bütünleşmek için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Bu dönem, size rahatsızlık veren konulardan uzak kalmalısınız. Karşınıza çıkan her konu, daha sonra başınızı ağrıtacaktır. Aklınıza güvenmenize rağmen, hatalar açık bir süreç içindesiniz. Özellikle mesleki konularda, sır saklamanız gerektiğini artık öğrenmelisiniz. Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız. Çevrenizdeki kişilere iyi örnek olmak zorunda olduğunuz sizde biliyorsunuz. Özellikle bugün, karşılaştığınız kişilerin, değişik fikirleri kafanızın karışmasına neden olacaktır. İnatçı yönlerinizi ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Çok çalışmak zorundasınız. Finans konularında sorunlar çıkabilir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Rengarenk İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent girişlerini renkli çalılar, ağaçlar ve gece ışıklandırmalarıyla bambaşka görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Kordona 36…