Mistral Carrera’da keyifli hafta sonu: Çocuklar bilim, ebeveynler kahve atölyesinde

Mistral Carrera’da geçtiğimiz hafta sonu üyelere yönelik Cofffe Workshop ve üye çocukları için Akıl ve Zeka Oyunları ve Eğlenceli Bilim Atölyesi düzenlendi.

Coffee Workshop’ta Carrera Mistral üyeleri kahve tadımı yaparken, üye çocukları ise İnokids işbirliği ile Eğlenceli Bilim Atölyesi’nde Oobleck Deneyi’ni hayata geçirdi, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde ise Becerikli Yapılar etkinliğine katıldılar.

Kahvenin büyülü dünyası

Mistral Carrera’da bu hafta sonu da spor dışında keyifli etkinlikler organize edildi. Kemal Kara tarafından yapılan yarım saatlik Coffee Workshop’ta Carrera Mistral üyeleri kahvenin özelliklerini, hazırlanma aşamalarını, tadım yöntemleri ve kahvenin içeriğini öğrendiler.

Akıl ve zeka oyunları ve eğlenceli bilim atölyesi

Ebeveynler kahvenin büyülü dünyasını keşfederken, çocukları da bilim dünyası ve zeka oyunları ile kaliteli ve verimli atölyelere dahil oldular. Üye ilişkilerini güçlendirme hedefli çalışmalar yürüten ve özellikle çocuklara yönelik etkinlikleri de ihmal etmeyen Carrera Mistral, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde 200 parçalı becerikli yapılar oyunu ile çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağladı. Bunun yanında ise Eğlenceli Bilim Atölyesi’ne de ilgi gösteren çocuklar, nişasta ve gıda boyaları ile yapılan Oobleck Deneyi’ni yaptılar.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Magazin

Bu Masa İş Yapar Flash TV’nin malumunuz sosyal medyadaki lakabı “Halay Kanalı” böyle denmesinin sebebi etliye sütlüye karışmadan…