AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Cold Pursuit

Tür: Aksiyon, Dram, Suç

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: Hans Petter Moland

Oyuncular: Liam Neeson, Emmy Rossum, Julia Jones, Laura Dern, William Forsythe

Liam Neeson’ın canlandırdığı Nels Coxman, Rocky Dağları’nda kar küreyiciliği yapan sıradan bir aile babasıdır. Karısıyla (Laura Dern) birlikte sürdürmekte olduğu sessiz yaşamı oğlunun gizemli ölümünün ardından cehenneme döner. Nels’in adalet arayışı, oğlunun ölümüyle bağlantılı olduğuna inandığı bir uyuşturucu lordu olan Viking’ten (Tom Bateman) intikam almaya ve uyuşturucu kartelini yok etmeye karar vermesine neden olur. Dağlarda geliştirdiği avcılık yeteneklerini kullanarak Viking’in bütün çalışanları ve ortaklarını bir bir “ortadan yok eden” Nels, sıradan bir adamdan buz gibi soğukkanlı bir katile dönüşür. Hiç kimse ve hiçbir şey Nels’in ettiği intikam yeminini bozamaz. Adalet mutlaka sağlanacaktır!

Biz

Tür: Gerilim, Korku

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: Jordan Peele

Oyuncular: Elisabeth Moss, Lupita Nyong’o, Yahya Abdul-Manteen II, Winston Duke, Anna Diop

Adelaide ve Gabe Wilson çifti, 2 çocuklarıyla Kuzey Kaliforniya sahil kıyısında bulunan evlerine giderler. Tyler ailesi ile geçirdiği bir günün ardından Adelaide, ailesinin başına kötü şeyler geleceğini düşünerek paranoyaklaşmaya başlar. Ailenin, gece yolda el ele tutuşmuş 4 kişiyi görmesiyle işler daha da garipleşecektir; çünkü gördükleri dörtlü kendilerinin birebir kopyalarıdır. 

Kursk

Tür: Dram, Aksiyon, Tarih

Yapımı: 2018 – Belçika ,  Lüksemburg

Yönetmen: Thomas Vinterberg

Oyuncular: Lea Seydoux, Colin Firth, Matthias Schoenaerts, Michael Nyqvist, Max von Sydow

Thomas Vinterberg’in yönettiği aksiyon ve tarih filmi Kursk’te, 2000 yılında gerçekleşen ve 120 Rus askerinin ölümüyle sonuçlanan K-141 Kursk denizaltı felaketi ve sonrasında yaşanan olaylar anlatılıyor. Mürettebat yaşam mücadelesi verirken aileleri de onları kurtarmak için siyasi engeller ve zorluklarla mücadele etmek zorundadır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like