AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Kapı

Tür: Dram

Yapımı: 2018 – Türkiye

Yönetmen: Nihat Durak

Oyuncular: Kadir İnanır, Vahide Perçin, Timur Acar, Aybüke Pusat, Erdal Beşikçioğlu

Yakup ve Şemsa üç çocukları ve torunlarıyla birlikte Berlin’de yaşayan Süryani bir ailedir. Yirmi beş yıl önce Mardin’den Berlin’e göç etmişlerdir. Yeni hayatlarının mutlu bir gününde Mardin’den bir telefon gelir. Bu sarsıcı telefon, yirmi beş yıl önce kaybettikleri oğulları Mikhael ile ilgilidir ve ailenin tüm acıları tazelenir. Yakup ve Şemsa onları yalnız bırakmak istemeyen torunları Nardin ile birlikte Mardin’e giderler. Bu seyahat hepsinin kişisel yolculuklarının da başlangıcı olacaktır.

Hellboy

Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: Neil Marshall

Oyuncular: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim, Sasha Lane

Hellboy, Merlin’in eşi ve Kan Kraliçesi Nimue ile yüzleşmek üzere İngiltere’ye gelir. Ancak savaşları dünyanın sonunu getirecektir. Hellboy da bunu engellemeye çalışacaktır.
Hellboy 3 filmi, 2017’nin Şubat ayında Guillermo Del Toro ve Ron Perlman tarafından rafa kaldırılmış, onun yerine Neil Marshall’ın yöneteceği ve David Harbour’un başrolde olacağı yeni bir filmin çekileceği 2017 Mayıs ayında açıklanmıştır.

Shazam! 6 Güç

Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: David F. Sandberg

Oyuncular: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou

14 yaşındaki Billy Batson (Asher Angel) birçok koruyucu ailenin yanından kaçmış kimsesiz bir çocuktur. Kendisini yanına alan son ailede başka kimsesiz çocuklarla bir araya gelir, en yakın arkadaşı ise engelli Freddy’dir (Jack Dylan Grazer). Bir gün metroda yolculuk ederken karşısına çıkan antik çağlardan kalma büyücü, Billy’e adını söylediği anda yetişkin bir süper kahramana dönüşme gücü verir. Shazam (Zachary Levi) olarak güçlerini keşfetmeye çalışan Billy, bir yandan da kötü kalpli Dr. Thaddeus Sivana’yı (Mark Strong) durdurmakla uğraşacaktır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like