Mistral Carrera’da “Yaz Okulu” başlıyor

Başta yaz tatili olmak üzere ara tatillerde çeşitli etkinlikler ve Kids Club ile spor sever ailelerin yanında olmaya özen gösteren İzmir’in önde gelen spor ve sağlık merkezi Mistral Carrera, bu tatil döneminde de çocuklar için yaz okulu açıyor.

????????????????????????????????????

7-14 yaş arası çocuklara, tatilin tadını çıkarabileceği etkinliklerin yanında
havuz başta olmak üzere sportif faaliyetler ve İngilizce imkanı sunan Mistral Carera Yaz Okulu, 6 Temmuz’da başlayacak ve 24 Temmuz’da sona erecek.

Toplam 5 bin metrekare alanda modern mimariye sahip, teknolojik
ekipmanları, özel stüdyoları, yüzme havuzu, kütüphane, SPA alanı, Kids Club, yoga, pilates ve zumba atölyeleri ile İzmir’in spor yaşamına farklı yaklaşımlar getirmeye devam eden Mistral Carrera, uzun süredir evden dışarıya adım atamayan çocuklar için nefes alabilecekleri bir yaz okulu planladı.

Açık alanda etkinlik, az sayıda çocuk

İsteyenlere üç haftanın tamamında, isteyenlere de haftalık olarak çocukların katılım gösterebileceği yaz kampında korona virüs nedeniyle özel önlemler de alındı. Beslenme danışmanının özel olarak hazırladığı hijyenik beslenme programının yanı sıra İngilizce dersi, yüzme, basketbol, futbol, voleybol, tırmanma duvarı, akıl oyunları, jimnastik, masa tenisi, karaoke, seramik gibi etkinliklerle farklı seçenekler sunan yaz okulunda etkinliklerin bir çoğu açık alanda yapılacak. 2 bin metrekare gibi geniş bir açık alan imkanına sahip Mistral Carrera’nın sosyal mesafe hassasiyeti sebebiyle önceki yıllara göre daha az sayıda çocukla yaz okulu planlarken, başta havuz olmak üzere kişisel hijyene yönelik ekstra tedbirler de alındı.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

“Birlikte Yürüyelim”

Hareketlilik Haftası etkinlikleri başlıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, birçok kentle aynı zamanda Avrupa Hareketlilik Haftası’nı kutluyor. Teması “Birlikte Yürüyelim”…