Işıltılı fikirlerle 3 adımda yılbaşı

Yeni yıl yaklaşırken hepimizi bir heyecan sardı. Siz de yılbaşına evde girmeyi düşünenlerdenseniz, evinizin girişinden başlayarak evinizi adım adım yılbaşına hazırlayabilirsiniz. 

Bize yılbaşını hatırlatan bazı simgeler vardır. Ren geyiği, çam ağacı, ışıltılı yıldızlar, Noel Baba gibi… Siz de yılbaşı ruhunu evinize yansıtmak için bu sembollerden yardım alabilirsiniz. Led ışıklar, geyik figürlü objeler, Noel Baba desenli yastıklar ve bolca yeşil-kırmızı renkleriyle canlı alanlar yaratabilirsiniz.

1 Karşılama

Dekorasyona evinizin girişinden başlayarak, giriş kapınıza asacağınız yılbaşı konseptli bir kapı süsü ve halı ile misafirlerinizi yılbaşı ruhu ile karşılayabilirsiniz. Girişte ışık zinciri ile bolca kırmızı rengini kullanmanız sıcacık bir karşılamayı garantileyecektir.

2 Yemek Masası

Yılbaşı sofrası, dekorasyonun, yeni yıl ruhunu hissettiren önemli bir parçasıdır. Yılbaşı akşamı yemek masanızın düzeni keyiflerinizi yerine getirecek. Işıltılı objeler, mumlar, peçeteler, sandalyelere asacağınız minik kozalak ya da çam dalı süsler dekorasyonunuzu güçlendirecektir.

Evde kendiniz yapabileceğiniz değişik şekillerde kurabiyelerin yanı sıra, yılbaşı sofralarına özel tariflerle masanızı süsleyebilirsiniz.

3 Oturma odası

Yılbaşı dekorasyonu denildiğinde akla ilk gelen şeylerden biri yılbaşı ağacı ve ağaç süslemesi olur. Yılbaşı ağacı dekorasyonun olmazsa olmazı gibidir. İster küçük bir ağacınız olsun, ister büyük, çok farklı çeşitlerde yılbaşı ağacı seçebilirsiniz. Seçtiğiniz yılbaşı ağacını süslerken aksesuarlar, renkler ve aydınlatma objelerinden faydalanacağınız gibi, klasik kırmızı-yeşil renk kombinasyonunu kullanabilirsiniz.

Yeni yıl için motivasyon kaynağı olacak mumlar, led lambalar ve ışık zincirleri ile duvarları hareketlendirirken enerjinizi de yükseltmek iyi bir fikir olabilir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kendi Tekneni Kendin Yap

MÜKEMMEL TEKNENİN CAZİBESİ ESTETİK VE GÜCÜN ARMONİSİ: MARİNKONTRPLAK Mükemmel teknenin cazibesi, tasarımındaki estetiğinde ve güçlü yapısındaki armonidedir. Profesyonel…