‘’ÜRETEN KADINLAR KULÜBÜ’’ BİRİNCİ AYINI TAMAMLIYOR

Next Level Üreten Kadınlar Kulübü’nün dijital atölyeleri wayuu çanta, seramik boyama ve amigurumi atölyelerinin ardından cam boyama atölyesi ile devam ediyor…

JLL Türkiye tarafından yönetilen ve ziyaretçilerine konforlu ve rahat alışverişin yanı sıra sanatın da kapılarını aralayan Next Level Alışveriş Merkezi, Üreten Kadınlar Kulübü dijital atölyelerinin birinci ayını cam boyama atölyesi ile tamamlıyor.

Uzman eğitmenler eşliğinde her hafta bir dijital atölyenin yer aldığı projede wayuu çanta, seramik boyama ve amigurumi atölyelerinin ardından bu hafta da cam boyama atölyesi gerçekleştirilecek. Tamamen ücretsiz olan eğitime katılmak isteyenler 21, 22, 23 Eylül tarihleri arasında nextlevelavm instagram hesabı üzerinden başvurusunu gerçekleştirebilecek.

Atölyenin tüm malzemeleri başvurular arasından belirlenen 10 kadın takipçiye Next Level Alışveriş Merkezi tarafından hediye edilecek; uzman eğitmen Tuğçe Pulatoğlu’nun eğitim videosu da katılımcılarla paylaşılacak. Böylece katılımcıların videoda yer alan yönergeler doğrultusunda hediye edilen kitlerle ürünleri yapabilecek, yeni bir sanat dalı ile tanışmış olacak.

Eğitimler hız kesmeden devam edecek

Haftada 10 kişi olmak üzere her ay 40 kadının ücretsiz olarak katılabildiği, 4 farklı el sanatı atölyeleriyle ilk ayını tamamlayan proje, gelecek aylarda da hız kesmeden sürecek; katılımcılar ahşap boyamadan punch needle’a, keçe işlemeden makromeye kadar birbirinden farklı sanat dalları ile tanışmaya devam edecek.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like