2022’de Dişlerde Trend Doğal Güzellik Olacak

Modada olduğu gibi dişlerde de her yıl trendler değişiyor. 2022’de bembeyaz, iddialı diş tasarımlarımlarında sağlıkla birlikte doğal güzelliği ön plana çıkaracak diş uygulamalarının damga vurması bekleniyor.

Yurt dışı hastaları Dental piyasayı rahatlattı

Ağız ve diş sağlığı sektörünü değerlendiren DentaLuna Klinik Sahibi Diş Hekimi Arzu Yalnız, “2021 aslında sektörümüz için kötü olmamakla birlikte gayet canlı, hareketli bir yıldı. Elbette son dönemde dövizin hareketliliği nedeniyle yılın sonuna doğru bir durgunluk yaşandı. Durgunluğun sebebi ne olacağının bilinmemesiyle alakalı oldu. Ayrıca 2021’de yine yurt dışından Türkiye’ye gelenlerle ilgili geçmiş seneye göre daha rahattık. Her ne kadar beklentilerimiz altında olsa da 2020’ye göre daha iyiydi. Döviz bazında çok fark yaratmış olmasa da TL bazında hedefimize yaklaştık” dedi.

Umudumuz yüksek

Yeni yıl hedefleri hakkında da bilgi veren Yalnız, “2022 hedefimiz yüksek. Bunun en büyük sebebi 2020 ve 2021’de planladıklarımızın artık 2022’de hayata geçiyor olması. Biz bu dönemde hem klinik olarak çalıştık hem de diğer yatırımlarımızı da bu döneme hazırlamış olduk. Dolayısıyla 2021 hedefimiz ve beklentilerimiz umut dolu ve yüksek” diye konuştu.

Sağlık ön planda

2022’nin diş trendleri hakkında da konuşan Yalnız, “Çağımız estetik çağı. Hem dijital hem sosyal medya hem de gündelik hayatta insanlar, mükemmeli aradı. Bunu ‘Kendi Mükemmelini Arayış Dönemi’ olarak görüyorum. Ama 2022’de bu biraz daha değişecek. Bu yıl, dişte radikal değişimleri sağlığı göz aradı ederek yapmaktan ziyade sağlığı da ön planda tutarak yapılan çalışmalar ön planda olacak. Eskiden gülüş tasarımı ‘Hollywood gülüşü’ üzerineydi. Çok daha beyaz, iddialı işler şeklindeydi. Ancak artık bu beyazlık kanıksandığı için abartıda bile doğal görüntü sağlayan estetik tercih ediliyor” diye konuştu.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Moda

Nisan’ın gelişiyle dolaplardaki kışlıklar yerini rengarenk, tiril tiril yazlıklara bırakmaya başlıyor. Baharın tazeliğini, kır çiçeklerinin rahatlatıcılığını ve renk…