Çeşme’de Yaşam Süresi ve Nüfus Arttı

Çeşme’deki Gayrimenkullerin Finansal Kabiliyetleri Arttı

Uzaktan çalışma ve çevrim içi eğitim modelinin yaygınlaşmasıyla, Çeşme’deki gayrimenkullerin daha fazla kullanıldığını belirten Gayrimenkul PR şirketi, ‘Resmi nüfusu 45 bin olan Çeşme’de şu an 200 bine yakın yerleşik bir yaşam olduğunu ön görmekteyiz. İlçede yeni konut projelerine ihtiyaç artarken, mevcut gayrimenkullerin ekonomik performansı da arttı’ açıklamasını yaptı.

Pandemiyle birlikte her şeyin değiştiği hayatımızda gayrimenkullerin kullanımı ve tüketicilerin satın alma motivasyonlarının da değiştiğini öne süren İzmir merkezli dijital pazarlama şirketi Gayrimenkul PR, ‘geçtiğimiz sonbahar aylarına göre Çeşme’de daha fazla insan hareketliliği görülmekte. Konutlar yaşam, iş ve eğitim alanlarına dönüştüğü için Çeşme’de düzenli yaşayan nüfus giderek artmaya başladı. Arzın önemli bir bölümü tüketildiği için dört mevsim yaşam olanakları sunan, erişilebilir fiyatlardan satılabilecek alternatif konut projelerine ihtiyaç var’ açıklamasını yaptı.

Çeşme’deki Gayrimenkullerin Finansal Performansı Doğru Yönetilmeli

Çeşme’deki gayrimenkullerin kira ve satış geliri performansının doğru yönetilmesi gerektiğini ifade eden Gayrimenkul PR, inşaat firmalarına ve mülk sahiplerine şu önerilerde bulundu;

Çeşme’de üst gelir gurubuna yönelik gayrimenkullerin pazarlanmasına klasik emlakçılık modeli ekonomik yönden her herhangi bir katkıda bulunmuyor. İlanı girip, brandayı asıp müşterinin aramasını bekleme dönemi yeterince sonuç vermemeye başladı.

Çeşme’deki Gayrimenkullerin mevsimsel fiyat endeks değerleri, rakip pazar analizi, doğru fiyatlandırma, tüketicilerin ihtiyaçları ve daha fazla müşteri potansiyeline erişebilmek için alternatif pazarlama kanallarıyla süreç yönetilmeli. Gayrimenkulün finansmana dönüşme performansını artırmak için ekonomistlerden yararlanılmalı. Daha fazla talep toplanması için dijital pazarlama çağında en değerli yöntem olan advertorial pazarlama, inşaat firmalarına ve mülk sahiplerine haklı ve karlı kazançlar elde etmesini sağlayacaktır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like