Kahve severlere Pınar’dan müjde

Kahve severlere Pınar’dan müjde

Pınar Protein Süt Ailesi’nde bir oyuncu daha:

“Pınar Protein Kahveli”

Türkiye’de süt sektörünün öncüsü Pınar, Proteinli Süt Ailesi’ni genişletmeye devam ediyor.  Pınar, sağlıklı ve fit yaşam tarzını benimseyenler için geliştirdiği Protein Süt Ailesi’nin vanilyalı, kakaolu, çilekli, yer fıstığı & muz aromalı alternatiflerine son yılların yükselen trendi kahveyi de ekleyerek 26 gr protein içeren Pınar Protein Kahveli Süt’ü tüketicilerin beğenisine sundu. Kahve tüketimindeki artışa paralel olarak tüketici ihtiyaçlarından doğan Pınar Protein Kahveli, kahvenin muhteşem lezzetini protein süt ile buluşturuyor.

Türkiye’deki ve dünyadaki tüketici trendlerini ve sektördeki inovasyonları yakından takip ederek sağlıklı, lezzetli ve yenilikçi ürünleri tüketici ile buluşturan Pınar, Protein Süt Ailesi’ni büyütmeye devam ediyor. Sporu yaşam tarzı haline getirenlerin vazgeçemediği proteini, temel gıda maddelerinden olan süt ve kahve ile birleştirerek kahve keyfine farklı bir yorum katan Pınar’ın yeni ürünü Pınar Protein Kahveli Süt raflardaki yerini aldı.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

MAGAZİN

Asena’nın büyük değişimi Bir döneme damgasını vuran ünlü dansöz Asena bundan 2 yıl evvel hayatını Almanya’da işletmecilik yapan…