VitrA ile Güvenli Adımlar

VitrAnın geliştirdiği akıllı yüzey teknolojisi V-Safe, tüm seramik zeminlerde keyifli ve güvenli adımlara imza atıyor.

Yaşamı kolaylaştıran çözümler üreten VitrAnın geliştirdiği akıllı teknoloji V-Safe, özel yüzeyi sayesinde güvenli yaşam alanlarına kapı aralıyor. V-Safe, bebek ve çocuk odalarından ıslak alanlara, dış mekanlardan endüstriyel ortamlara uzanan bir yelpazede farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

VitrA’nın kaymayan ve kolay temizlenen yüzeyler yaratan V-Safe teknolojisi, bebek ve çocuk odalarından banyo ve mutfaklara, yüzme havuzu ve SPAlardan endüstriyel alanlara pek çok mekanda kullanılabiliyor. V-Safe ile ekstra güvenlik, hijyen ve dayanıklılık gerektiren tüm iç ve dış yaşam alanlarında keyifle ve güvenle adım atılabiliyor.

Bebekler ve çocuklar için güvenli yaşam alanları oluşturan V-Safe Mini; kaydırmaz, yumuşak dokunuşlu ve hijyenik yüzeyler sunuyor. Islak alanlara özel tasarlanan V-Safe Wet, kaydırmazlığının yanı sıra, kolay temizlenmesi ve hijyenik olmasıyla da öne çıkıyor. Dış mekanlara özel V-Safe Outdoors, yüksek derecede kaydırmazlığın yanı sıra, aşınma ve hava koşullarına karşı dayanıklılık özelliğiyle birlikte geliyor. V-Safe Industrial ise endüstriyel alanlar için en yüksek seviyede kaydırmazlık özelliğine sahip.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Ailelere Destek, Esnafa Nefes

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim yardımı Ailelere destek, esnafa nefes İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü eğitim yardımları giderek ağırlaşan ekonomik…