Narlıdere Life sayı 4

 

Merhaba

Dergimizin sayıları çoğaldıkça, siz değerli okuyucularımıza duyduğumuz sorumluluk da artmakta. Çünkü her yeni sayımızda okuyucu kitlemizin genişlediğini görüyoruz. Aldığımız olumlu tepkilerin, tebrik ve teşekkürlerin artıyorması bizleri mutlu ediyor.

Daha iyi, daha dolu ve daha keyifli bir dergi ile sizlerin beğenisini artırmak öncelikli hedefimiz. Bu hedefe ulaşıyor olmaktan dolayı sevinçliyiz. Sosyal ağlarımız, internet sitemiz ve ücretsiz dağıtılan dergimiz ile şimdilik 10.000’nin üzerinde okuyucuya ulaşıyoruz. Güzelbahçe ile Güzelyalı-Göztepe arasındaki yaklaşık 15 km’lik bir alanı kapsayan dergimizin dağıtımını da önemsiyoruz. Ana arterlerdeki işyerleri ve özellikle kamuya açık, bekleme yapılan mekanlar öncelikli dağıtım yerlerimiz. Ayrıca lüks konut ve villa bölgeleri de dağıtım listemizde yer alıyor.

Dergimizin her sayısına düzenli olarak ulaşmak isteyen, bölgemizde veya farklı semtlerde ikamet eden birçok okuyucumuz var. Bu okuyucularımız için abonelik sistemini  başlattık. Dileyen okuyucularımız, adres ve iletişim bilgilerini bize e-mail yolu ile göndererek “ücretsiz” abone olabiliyorlar. (info@narliderelife.com) Abone olan üyelerimiz, kendilerine ulaşan dergimiz için sadece kargo bedeli ödüyorlar.

Dergimizin kısa bir sürede kazandığı başarıya manevi destek sağlayan, başta Narlıdere Kaymakamımız Sayın: Osman Aslan Canbaba’ya ve siz değerli okuyucularımıza ayrı, ayrı teşekkürü bir borç biliyoruz.

Narlıdere Life ailesinin birer ferdi olarak gördüğümüz siz değerli okuyucularımızın artan memnuniyetine, her yeni sayımızda tanık olmak dileğiyle.

 

Aşkın YAKA

Editör

Merhaba

Dergimiz Narlıdere Life’ın dördüncü sayısını sizlerle buluşturduk.

Narlıdere Life’da İzmir ile bağlantısı olan ünlülerle yaptığımız röportajların dışında yeni bir konuk yazarımız var artık! Bundan sonra astrolog Nuray Sayarı her sayımızda aylık burcunuzu sizler için yorumlayacak.

Alıştığınız yazıların ve konuların dışında gündemle ilgili de bir şeyler bulabileceğiniz bir dergi var elinizde.

Malum sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Ülkemizde yakın zamana kadar çok da farkında olmadığımız 14 Şubat Sevgililer Günü hızla kültürümüze yerleşti. Bu kutlama telaşı son yıllarda daha fazla hissedilir oldu. Tıpkı Babalar Günü, Anneler Günü ve kutladığımız diğer özel günler gibi.

Sevgililer gününün tüketim endüstrisine geniş bir pazar oluşturduğu kesin. Özel günlerin kutlanması farklı sektörlerin oluşmasını da sağladı. Sevgililer Gününde günün anısına insanın sevdiğinden küçük bir hediye alması elbette anlamlıdır. Fakat son zamanlarda bu hediye alma anlayışı biraz abartılıyor gibi. Neredeyse insanlar sevgilerinin değerini alınan tek taşlarla ölçer duruma geldi. Önemli günleri anlamlı kılan, alınan hediyelerin değeri değildir! O gün rutin günlük yaşamın dışında bir program yapmak bile günü anlamlandıracaktır diye düşünüyorum.

Herkein sevgililer gününü kutlu olsun.

Belkıs Ersan Yaka

İmtiyaz sahibi

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

İcat çıkarıyorlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hayallere sınır getirmiyor.  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl kente hediye ettiği Fabrikasyon Laboratuvarı (FabLab), teknolojik…
Devamını oku...
Yine aralık ayı geldi. En sevdiğim, yılın en heyecanlı, en renkli ayı. Alışveriş merkezleri, vitrinler, her yerde yeni…