Kalıcı olarak güzelleşmenin sırrı Aquamarine’de

Uzman estetisyen ve eğitmen Nurşen Eser Güreşen’in kurucusu olduğu Aquamarine Beauty & Day SPA, hizmet kalitesi ve uygulamaları ile dikkat çekiyor.

ekran-resmi-2016-10-25-09-30-31

Aquamarine Beauty & Day SPA 2004 yılında uzman estetisyen ve eğitmen Nurşen Eser Güreşen tarafından kurulmuş, bay ve bayanlara hizmet veren bir merkez. Balçova’da bulunan ve geçtiğimiz günlerde onuncu yılını kutlayan Aquamarine on yılda geniş müşteri kitlesine ulaşmış.

Nurşen Hanım; “Aquamarine Beauty & Day SPA; hizmet kalitesini ilke edinmiş, hijyene en üst seviyede özen gösteren, eşinizle birlikte güvenle hizmet alabileceğiniz nezih bir merkezdir” diyor ve merkezde yapılan uygulamaları şöyle anlatıyor:

Aquamarine’e gelenlere kalıcı olarak nasıl kilo verdiriyorsunuz?

Uygulanabilir bir beslenme programı, kişileri program süresince yakından tanımakla oluşturulabilir. Bu nedenle danışanları yakından tanımak için ücretsiz bir ön görüşme yapılır. Bu ön görüşme sırasında kişilerin sağlık durumları ve beslenme alışkanlıkları saptanır.

Programa başlamaya karar veren danışanlarımıza, ilk randevularına geldikleri zaman vücut analizi yapılır. Vücut analizi sonuçları, ön görüşmede aldığımız bilgiler ve kan tahlili sonuçlarınız ışığında beslenme programınız düzenlenir.

Motivasyonunuzu korumak için her hafta düzenli olarak görüşme yapılır. Bu görüşmeler, kilo kontrolü ve beslenme programının yeniden düzenlenmesini kapsar. Ayrıca ayda bir defa vücut analizi yapılır ve kaybettiğiniz kilonun yağ, su, kas oranı tespit edilir. Danışanlarımız hedef ağırlıklarına ulaştıklarında hem kiloya bağlı gelişebilecek sağlık risklerinden kurtulur hem de fiziksel olarak daha ideal bir görünüşe sahip olurlar. İdeal kilonuza ulaştıktan sonra kilo koruma programına başlanır. Koruma programının amacı; besinleri hayatınıza adapte edebilmeyi öğrenmektir. Yani koruma programınız bittiği zaman hangi besini ne kadar tüketmeniz gerektiğini ve kilonuzu korumayı öğrenmiş olursunuz.

Unutmayın, kaybettiğiniz kilonun sağlıklı ve kalıcı olabilmesi için beslenme programınızın alanında uzman kişiler tarafından planlanması çok önemlidir!

Kalıcı makyaj nedir? Kalıcı makyajla doğal, sade ve kalıcı güzellik mümkün müdür?

Doğal güzelliğin ölçüsü, ”sabah yataktan kalktığında” veya “duştan çıktığın an” nasıl göründüğündür. Spor yaparken, yüzerken veya iş yaşamı içinde gün boyunca makyajın bozulmadan aynen korunması zordur. Kalıcı makyaj, her şart altında bakımlı olmak isteyenler için çok uygun bir seçimdir. Duşun altında dahi yerinde duran hafif sürme, dudak konturu, şekil verilmiş kaşlar sizi yıllarca terk etmez.

Kalıcı makyaj gözlere, kaşlara, dudaklara uygulandığında onları sadece belirginleştirir. Normal makyaj gibi abartılı değildir. Kalıcı makyaj yüzdeki ifadeyi netleştiren bir çerçevedir. Deri altına mikropigmentasyon tekniğiyle yapılır. Bu pigmentler derinin altında kaldığı için doğal ve pastel tonlarda görünür.

Kalıcı makyajı kimler tercih edebilir?

Kalıcı makyaj herkese uygulanabilir. Özellikle makyaj yapmaya vakit bulamayan aktif hanımlar, sporcular, sanatçılar, kontak lens kullananlar kalıcı makyaja daha fazla ihtiyaç duyarlar.

Öte yandan kirpik ve kaşları seyrek veya renksiz olanlar, düşük kaşlar, ince dudaklar, doğuştan veya sonradan dudaklarında şekil veya renk sorunu olan kişilerde kalıcı makyaj, görünümü büyük ölçüde düzeltir.

Aquamarine’de baylar için ne tür uygulamalar var? Bayların Aquamarine’den hizmet alma oranı bayanlara göre nedir?

Günümüz erkeği bakımlı olmak kavramını traş olmaktan fazlası olarak değerlendiriyor. Bu hem eşlerinin haklı bir isteği hem de kendilerinin hak ettikleri bir ayrıcalık. Bu yüzdendir ki salonlarda beyleri ve bayanları bir arada görebiliyoruz. Temiz bir cilt sağlıkla ışıldar. Bu hem kişisel bir ihtiyaç, hem de yüksek bir öz güven duygusudur.

Erkekler cilt bakımları söz konusu olduğunda kadınlara oranla daha şanslılar.  Hormonlarından gelen nem ayrıcalığı, ciltlerinin toleransını artırır ve erken yaşlanmasını engeller. Ancak yoğun çalışma hayatı, stres, çevre kirliliği ve özellikle de sigara ve alkol tüketimi erkek cildinin bu avantajını maalesef ortadan kaldırıyor. Bu nedenle beylerin ciltlerine özel bakımlar uygulanması gerekiyor.

40-45 yaşlarında erkek cildinin kolajen seviyesinde belirgin azalmalar görülür. Bu yaşlara kadar herhangi bir bakım uygulanmamış ve destekleyici ürünler kullanılmamış, bir de güneşten yeterince korunmamışsa,  cilt nemini çok hızlı bir şekilde kaybetmeye ve yaşlanma sürecine girmeye başlar. Özetleyecek olursak erkek cildi geç ama derin yaşlanır diyebiliriz.

Vücudun bütün yükünü taşıyan ayaklar, özellikle erkek vücudunun en çok ihmal edilen bölgeleridir. Merkezimizde beyler için bakımdan tedaviye uzanan değişik bakım protokolleri uygulanmaktadır. Baylar, sertleşmiş ayak tabanları, nasır ve batık tedavisi için güvenle merkezimize gelebilirler.

Erkeklere uygulanan bakımlar arasında epilasyon oldukça fazla talep görüyor. Özellikle yanak, boyun, ense ve sırt bölgelerindeki uygulamalarla çok sayıda beye hizmet veriliyor.

Aquamarine’de velasmooth uygulamasıyla da erkeklerdeki göbek problemi çok büyük ölçüde yok ediliyor.

ekran-resmi-2016-10-25-09-30-39

Genç kalmak isteyen bayanlar ve baylar için yapılan özel bir uygulamanız var mı?

Evet, genç görünmek isteyen bayanlar ve baylara; “kök hücre extreleri ve büyüme faktörleriyle zamanı geri çevirin” diyoruz!

Genç hissetmek yetmez, genç de görünmek isteyen hanımlara ve beylere Aquamarine’de çok özel anti-aging uygulamalar yapılıyor.

Dermapen ve dermaroller aracılığıyla cilde uygulanan kök hücre extreleri ve büyüme faktörleriyle, hafif ya da derin kırışıklıklara, aktif akne ya da akne, skar izlerine, ayrıca doğum ve güneş lekelerine etkili çözümler sunuluyor.

Bu uygulama sayesinde göğüs, göbek ve  bacak çatlaklarından da % 50-70 arası kurtulabiliniyor.

Bay ve bayan ayrımı olmayan uygulama, on günde bir seans yapılıyor ve yaklaşık olarak iki ay sürüyor.

Aquamarine’de yapılan uygulamalar:

  • Epilasyon, temel ve ileri cilt bakım ve tedavileri
  • Anti-aging bakımlar
  • Profesyonel el-ayak bakım ve tedavileri
  • Solaryum, bölgesel incelme ve selülit bakımları
  • Kavitasyon
  • LPG vakum masajı
  • Lenf drenaj aresia, elektroterapi, radyo frekans
  • Kalıcı makyaj
  • Vücut bakım ve maskeleri
  • Sauna + masaj
  • Kişiye özel sir uygulamaları
  • Profesyonel kaş dizaynı
  • Kaş-kirpik mineral boya
  • Kalıcı oje uygulaması
  • Protez tırnak ve protez kirpik uygulamaları

Estetikte Devrim

Velasmooth, selülit tedavisi için üretilmiş FDA onaylı ilk ve tek medikal cihazdır. Bi-polar radyo frekans, kızılötesi ışın, mekanik masaj ve vakum terapiyi bir arada kullanarak etkin tedavi sağlar. Velasmooth, elos enerji teknolojisini kullanarak; etkin bir şekilde cildi sıkılaştırır ve şekle sokar. Elos teknolojisi klinik olarak kanıtlanmış, selülit için en etkin çözümdür.

Aquamarine’de kullanılan velasmooth cihazı ile tam ve etkili sonuç elde ediliyor.

aquamarine-ara

Aquamarine Beauty & Day SPA

Mİthatpaşa Caddesİ No : 105 Agora AVM Karşısı

Balçova – İzmir

info@izmirguzellik.com

0 232 278 40 04

0 542 278 40 04

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like