Narlıdere Life 5. sayı

askin-belkis

Merhaba

Bahar ile birlikte, yeni başlangıçlar, yeni umutlar ve yeni mutluluklar arzuluyor gönüllerimiz. Doğanın uyanışı, duygularımızı da etkiliyor. Bu uyanışın baş döndürücü etkisi, coğrafyamızdan da kaynaklanıyor elbet. Deniz ile karanın, iki sevdalı aşık gibi

sarmaş dolaş olduğu kaç il var dünyada? Dünyada kaç il böylesine güzel kucaklıyor mavi suları? Kaç ilin dağlarına özeldir hurmalı zeytinler, mis kokulu kekikler ve sakız ağaçları?.. Doğanın, mevsimleriyle, zengin bitki örtüsü ve bereketli denizi ile böylesine cömert olduğu kaç şehir var şu dünyada? Bunca medeniyet boşuna kurulmamış güzel kentimizde ve çevresinde. Batının en doğusu,  doğunun en batısı, medeniyetlerin köprüsü İzmir…

Ege’nin incisi olarak anılan kentimiz, Paris, Brüksel, Londra gibi, dünya markası olmayı çoktan hak etti. İşte EXPO, işte fırsat! Oylamasına 7 ay kalan EXPO 2020, kentimizin dünya genelinde markalaşmasının yanında, gelişerek zenginleşmesine de önemli katkılar sağlayacak.

Narlıdere Life olarak, ilk sayımızdan bu yana gönüllüsü olduğumuz EXPO 2020’nin İzmir’de gerçekleşmesi için, başta İzmirliler olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın oylamaya destek vermelerini diliyoruz.

Aşkın Yaka  Editör

 

Soğuk ve kapalı geçen kış aylarından sonra, baharın iç açıcı etkisi, sokaklara kalabalık ve canlılık olarakyansıyor. Bir yandan doğadaki güzellikleri içimize sindirirken, diğer yandan baharın verdiği enerjinin işlerimize bereket ve verimlilik getirmesini diliyotuz. Güneşin, kalplerimizi de aydınlatan ışığı ile, tüm okurlarımızın, başarı ve mutluluk dolu bir yaz geçireceğine inanıyoruz.

Haziran’da 1. yıldönümünü kutlayacağımız Narlıdere Life ile her geçen gün, daha fazla kişiye ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Sizden gelen olumlu tepkiler, öneriler ve tebrikler, hem bizi onurlandırıyor hem de yeni sayılar için yol gösteriyor. Sosyal ağlarımız, internet sitemiz ve ücretsiz dağıtılan dergimiz ile şimdilik 16.000’nin üzerinde okuyucuya ulaşıyoruz.

Narlıdere Life’ın her sayısını okumak isteyen, bölgemizde veya farklı semtlerde yaşayan birçok okuyucumuz var. Abone olarak dergimizi takip etmek isteyen  okuyucularımız, adres ve iletişim bilgilerini bize e-mail yolu ile gönderdikleri takdirde “ücretsiz” abonelikleri başlatılıyor. (info@narliderelife.com) Abone olan üyelerimiz, kendilerine ulaşan Narlıdere Life için sadece kargo bedeli ödüyorlar.

Daha fazla paylaşımda bulunabileceğimiz yeni sayılarda görüşmek üzere.

Narlıdere Life’ı facebooktan da takip edebilirsiniz.

facebook.com/ NarlidereLifeDergisi

Belkıs Ersan Yaka  İmtiyaz sahibi

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...
Yine aralık ayı geldi. En sevdiğim, yılın en heyecanlı, en renkli ayı. Alışveriş merkezleri, vitrinler, her yerde yeni…