TEV 50. yılını coşkuyla kutladı

TEV’den 50. yıla özel konser

Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi, 50. yılını İzmir’de ’ın katıldığı dev bir konserle kutladı.

Norm Cıvata’nın ana sponsorluğunda düzenlenen geceye İzmir iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, TEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Adil İğnebekçili, TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, çok sayıda siyasetçi ve vatandaş da katıldı.

Sunuculuğunu ünlü sunucu Berna Laçin’in üstlendiği gecenin açılış konuşmasını yapan TEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Adil İğnebekçili, TEV’in tüm Türkiye’nin vakfı olarak hizmet ettiğine işaret ederek, “Bundan sonra da eğitime her türlü desteği sağlayarak, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Sponsorlara teşekkür

TEV Ege Bölge Yürütme Kurulu Onursal Başkanı Salih Özen ise, “TEV’in 50. yılında böyle büyük bir organizasyona imza attığımız için çok mutluyum. Başta Berna Laçin, Çiğdem Erken, Çağan Irmak ve sponsorlarımız olmak üzere bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen, bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu. Konuşmaların ardından sponsorlara teşekkür edilen törende, Norm Grup, AKG Grup, Dokay Filo Kiralama, Luna Elektrik Elektronik A.Ş. , Sarıgözoğlu Kalıpçılık A.Ş, Tanyer İnşaat, Ben Boru A.Ş şirketlerinin temsilcilerine plaket takdim edildi.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like