Astrolog Dilek Aygen “Çocuğunu Daha İyi Tanımak İsteyen Doğum Haritasına Baktırsın!”

Astrolog Dilek Aygen, hayatı kolaylıkla ve mutlulukla yaşamak isteyen herkese doğum haritalarını öğrenmelerini tavsiye ediyor. Aygen, özellikle de çocuğunu daha iyi tanımak isteyen anne babalara çocuklarının doğum haritasına baktırmalarını öneriyor!

Doğduğunuz andaki gezegenlerin konumu yaşamınıza ayna tutuyor olabilir mi? Bu sorunun yanıtı astrologlara göre “kesinlikle evet!” Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Dilek Aygen, hayatı kolaylıkla ve mutlulukla yaşamak isteyen herkese doğum haritalarını öğrenmelerini tavsiye ediyor. Aygen, özellikle de çocuğunu daha iyi tanımak isteyen anne babalara doğum haritası analizi yaptırmalarını öneriyor.

 

Günümüzde çocuk doğum haritası danışmanlığına olan talepte ciddi bir artış olduğunu belirten Astrolog Dilek Aygen, “Yeni nesil ebeveynler arasında, çocuklarını daha iyi tanıyarak hayata bakışlarını anlayabilmek amacıyla astrolojik danışmanlık alanların sayısı giderek artıyor. Çocuklarda doğum haritası analizini ben de çok önemsiyorum ve şimdiki genç anne babaları bu açıdan tebrik ediyorum. Anne babalar, bu danışmanlık sayesinde çocuklarını daha iyi anlayarak, aralarındaki ilişki bağını güçlendiriyorlar. Astrolojik doğum haritası; çocukların kişilik yapılarını, duygusal dünyalarını, yaşamlarında okul başarısının mı yoksa hayat başarısının mı daha vurgulu olduğunu, hangi konularda yetenekli olduklarını, hayatları boyunca potansiyel olarak hangi sınavlarla ve ödüllerle karşılaşabileceklerini, hatta ileriki yaşlarında nasıl bir evlilik yapacaklarına kadar pek çok konuda bilgiyi net bir şekilde ortaya koyuyor. Böylece ebeveynler, çocuklarını çok daha iyi tanıyıp anlamanın yanı sıra, örneğin eğitim hayatlarını bu verilere göre düzenleyerek, meslek seçimleri konusunda bilinçli yönlendirmeler yapabiliyorlar ve hayata daha donanımlı hazırlanmaları konusunda destek olma şansı elde ediyorlar. Tüm bu sebeplerle, anne babalara çocuklarının astroloji haritalarına baktırmalarını özellikle tavsiye ediyorum” diye konuşuyor.

“Bırakalım bebekler istedikleri günde doğsunlar!

Bu noktada bebeklerinin doğum tarihini astrolojik öngörülere göre planlayan ailelerle ilgili de görüşlerini belirten Astrolog Dilek Aygen, “Bu soruyu yönelten çok fazla danışanımız oluyor. Ben bebeğin kendi istediği tarihte doğduğuna inandığımdan önceden tarih vermiyorum. Özel bir tarih ayarlanmaya çalışılsa bile inanın denk gelmiyor ve bebek istediği gün ve saatte dünyaya gözlerini açıyor. Örneğin, torunumun Temmuz ayının sonunda doğması bekleniyordu ve planlanan tarihte doğarsa astrolojik doğum haritasına göre ağır bir karma yaşayacaktı. Ama o beklenen tarihten erken dünyaya gelmeyi ve o karmayı almamayı seçti. Bırakalım bebekler istedikleri günde doğsunlar. İlla ki anne babalarına öğretecekleri bir şeyler vardır” şeklinde konuşuyor.

“Doğum haritaları bizim parmak izimizdir”

Astrolojinin gökyüzü olaylarını inceleyen bir bilim ve ilim olduğunu ifade eden Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Dilek Aygen, ‘insanın kendini tanıma sanatı’ olarak tanımladığı astrolojiyi şu sözlerle anlatıyor: “Astroloji, matematiksel hesaplamalarla insan ruhunu harmanlayan bütüncül bir yapıya sahiptir. Bizler gezegenleri izleyerek yolumuzu takip ederiz. Astroloji sayesinde kendimizi tanıdığımızda hayatımız daha kolay akmaya başlar. Doğum haritalarımız bizlere nerelerde zorlandığımız, nerelerde şanslı olduğumuz, yeteneklerimiz, başarılarımız, başarısızlıklarımız, annemizle babamızla ve diğer insanlarla nasıl ilişkiler kurduğumuz, düşünce yapımız, para kazanma şeklimiz ve daha birçok konuda bilgi verir.

Bize ait her türlü bilgiyi içinde barındıran doğum haritalarımız, doğduğumuz gün/ay/yıl, doğduğumuz şehir ve en önemlisi doğduğumuz saate göre çıkarılır. Haritalara Horoscope, diyoruz. Bizler sadece Güneş burcumuzdan oluşmuyoruz. Hepimiz 12 burcu da yaşıyoruz. Kimimizde bazı burçlar daha vurgulu oluyor, kimimizde daha az vurgulu oluyor. Ama hepimiz 12 burcun toplamıyız. Doğum haritalarında gezegenlere ‘araba’, burçlara ‘benzin’, evlere ‘yol’ deriz. Gezegenler ‘ne’, burçlar ‘nasıl’, evler ‘nerede’ sorularının cevaplarını verirler. Bunların hepsi doğum haritamızın bütünüdür. Yolumuzu bu sayede anlarız.

İnsanın kendini tanıması mutluluğun anahtarıdır. Çok sevdiğim bir söz vardır; ‘kendini bilen Rabbini bilir’ diye. Astroloji de insanın kendini bilmesi yolunda çok değerli kapılar açan kadim bir bilim dalıdır. Dolayısıyla küçük, büyük, yaşı kaç olursa olsun herkes bireysel danışmanlık almalıdır. Şu ana kadar aldıkları danışmanlıklarla hayatlarını olumlu yönde değiştiren danışanlarımın sayısı oldukça fazla olduğunu da memnuniyetle belirtmek isterim.”

O, “gökyüzü ekolünden” bir astrolog!

Çocukluk çağlarından itibaren gökyüzüne ve uzaya merak duyan Dilek Aygen, astrolog olmaya kendi doğum haritası analizine baktırdığı gün karar verdi. Astrolog olan arkadaşının, baktığı haritasında gördüğü etkilerle “Bu tam bir astrolog haritası, öğrenmelisin!” yorumu üzerine bu alanda eğitimler almaya başladı. Kendini hiçbir yere bağlı olmayan “gökyüzü ekolünden” bir astrolog olarak tanımlayan Dilek Aygen, uzun yıllar çok iyi hocalardan eğitimler alarak, Modern Batı Astrolojisi, Vedic Astrolojisi, Karma Astrolojisi, Ezoterik ve Kabala Astrolojisi, Sümer Astrolojisi ve Detaylı Mundane Astrolojisi alanlarında kendini geliştirdi. Astroloji sayesinde öncelikle kendini tanıyarak, hayatını kolaylaştırdığını ve güzelleştirdiğini ifade eden Aygen, aşkla öğrendiği bu mesleği yaparak insanların kalplerine dokunmaktan ve onlara yol göstermekten mutluluk duyduğunu belirtiyor. Doğum haritalarını yüz yüze anlatmayı tercih etse de Pandemiyle birlikte görüntülü online danışmanlıklar vermeye başlayan Dilek Aygen, @astrologdilekaygen İnstagram hesabında ve kendi adını taşıyan Youtube hesabında yaptığı paylaşımlarla da astroloji çalışmalarını büyük kitlelere ulaştırmayı sürdürüyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like