Katili Bulma Yarışında Kim Önde!

Yıllardır ATV ekranlarında suçluların korkulu rüyası olan Müge Anlı’nın rakipleri gittikçe çoğalmaya başladı.

Beyaz TV’de Yalçın Çakır “Yalçın Abi” Fox Tv de İnci Ertuğrul “Kaybolan Çiçekler” ve en sonda TV8 de Serap Paköz “Gerçeğin Peşinde” programlarını yapan usta isimler tıpkı Müge Anlı gibi suçluların bulunması için büyük çaba sarf ediyor.

İnci Ertuğrul , 11 Ekim 2016’dan beri kayıp olan Hatice Taşkın’ın cinayete kurban gittiğini annesi Fadime Taşkın’ın canlı yayın itirafı ile ortaya çıkartarak bir adım öne çıkıyor derken, 8 aydır çözülmeyi bekleyen Fatma Demir cinayetindeki flaş gelişme ile Müge Anlı karşı atak yaptı ve iki elti ve eltilerden birinin erkek kardeşi gözaltına alındı.

Yalçın Çakır ise hala Flash TV tadından programına devam etmekte ve bu zorlu yarışta çokta ön plana değil. TV8 ‘in yeni transferi Serap Paköz (Ezgü) ise yeni programına tam 16 yıldır çözümlenemeyen Hande Çinkitaş dosyasını ele alarak başladı. Sanırım Paköz, 13 yaşında hunharca katledilen Hande’nin katilini ortaya çıkartabilirse bütün rakiplerine fark atacak.

Bütün bunlar iyi hoş… Toplum için büyük hizmet, lakin tek takıldığım nokta var acıları ile kahrolan insanların olduğu bir stüdyoda açılışta bol bol kendilerini alkışlatmaları yetmediği gibi aşırı frapan kıyafet ve makyajlarıyla bir realiyti programı sunmaktan çok eğlence programına çıkıyormuş gibi havaları beni ve benim gibi düşünenleri rahatsız ediyor…

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like

Magazin

Ayşegül İnci’den “Bir Devam Filmi”Sürprizi Ayşegül İnci yeni single çalışması Bir Devam Filmi’ni dinleyiciyle buluşturdu. Söz ve müziğinde…