MAGAZİN

Ece Üner sahte hesaplara isyan ediyor

Show TV ana haber spikeri Ece Üner, sosyal medyada adına açılmış sahte hesaplardan yana dertli.

Kişisel Twitter hesabından açıklamada bulunan ünlü spiker, ismini kullanarak sosyal medyada paylaşım yapan hesapları paylaşarak isyan etti.

Üner, “Benim ismimi ve cismimi kullanmak suretiyle kendi yüksek fikirlerini paylaşan, @EceUner32 ve daha nice nice sahte hesaplar sayenizde oturdum arpacık kumrusu gibi düşünüyorum ve soruyorum sizlere, nedendi? At kendi imzanı rahatla” ifadelerini kullandı.

Azeri kızı Günel sarardı!

İbrahim Tatlıses tarafından 13 yaşında keşfedilen Azeri kızı Günel yeni imajı ile kendinden konuşturuyor!

90’lı yılların sonunda yönetmenliğini İbrahim Tatlıses’in üstlendiği ”Oy Didem” klibiyle akıllarda yer edinen Azeri kızı Günel yıllar içinde büyük değişim yaşadı.Ufak estetik dokunuşlarla farklı bir görüntü kazanan Günel’in yeni imajı ise büyük beğeni aldı.

Azeri kızı Günel, şimdi de uzun kahverengi saçlarını kısacık kestirip sarıya boyatarak daha bir enerjik görüntüye sahip oldu.

Günel, sarışın halini İnstagram’da takipçileri ile paylaştı. Günel’in ‘Hiç kimseye fikir sormadım. İstedim ve yaptım… Bir süre böyle sevin beni’ notuyla paylaştığı fotoğraf takipçilerinden beğeni aldı.

İki yardımsever bir araya geldi

İki ünlü ve yardımsever isim olan Haluk Levent ile Gamze Özçelik bir araya geldi ve yeni projeler üzerinde fikir alışverişi yaptı.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent kurduğu Ahbap platformu ile bugüne kadar pek çok insanın yüzünü güldürürken, bir dönem oyunculuk yapan ama sonradan Umuda Koşanlar derneği çatısı altında kendini tamamen iyilik projelerine adayan Gamze Özçelik bir araya geldi.

Haluk Levent “Umuda Koşanlar Derneği”nin ofisini ziyaret etti ve Gamze Özçelik ile çekti selfieyi sosyal medya hesabından “Sevgili Gamze Özçelik ile birlikte sokak hayvanları ve bazı okulların onarımları projelerini konuştuk” notu ile paylaştı.

Snowpiercer ile hayatı sorguluyorsunuz

Yıl 2013 başrollerini Chris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton’ın paylaştığı “Snowpiercer” filmi aradan geçen 7 yıl sonrasında karşımıza Netflix’te dizi olarak geldi.

Snowpiercer (Türkçe meali Kar Küreyici) filmini izlemiş biri olarak dizinin yayına girmesini heyecanla bekleyenlerdendim çünkü 2013 yılında filmde finali anlamakta zorluk çekmiştim…Hayatta kalan iki çocuğun normalde burnunuzun ucunu çıkarttığınızda anında donup düştüğü-100 küsüleri bulan soğuk dünyada öylece canlı canlı kalarak ucu açık bir final merak içinde bırakmıştı beni.  

Neyse efendim dizi başladı ve bölümler ardı ardına yayınlanıyor…

Dizinin konusu ile filmin konusu arasında biraz farklılıklar var ama ana konu belli yapılan bir deney iklim dengesini darmaduman ediyor ve Wilford isimli bir dahi ta çocukluk yıllarındaki bir hayalini gerçekleştirerek kendi kendine yeten bir tren tasarlıyor ve tüm dünyada hâkim olan sınıf ayrımcılığının buram buram koktuğu hayatta kalma yolculuğunu başlatıyor.

Dünyanın çevresinde dönen bir tren ve son kalan insan ırkının sığınağı olan bu trende sınıfsal adaletsizlik tavan yapmış durumda…

Trenin ön kısmında yaşayan bol paralı şımarık burjuvalar ile trenin kuyruk kısmında açlıktan birbirlerini yemeyi göze alan bir kesim insanın, yapılan deneyler ve dünyanın küresel ısınma sonrası soğuğa, kıtlığa yenik düşerek bir treniniçinde 7 yıldır dönüp dururken, her şeyin yolunda gibiymiş gibi gözükürken aslında işlerin hiçte öyle olmadığını izliyoruz.

Tiktok’u Sallayan Adam Bahadır Sağlam!

Son günlerde tiktok’a merak sardım aslında tiktok hakkında bir şeyler yazabilmek için gözlem yapıyorum desem daha doğru olur.

Paylaşılan videolara eklenen şarkılar insanın daha bir ilgisini çekiyor. Hiç duymadığım şarkılar ve şarkıları keşfettim tiktok sayesinde.

Bunlardan bir tanesi de Bahadır Sağlam… Kır Papatyası diye bir şarkıya rast gelince ve de dinlerken keyif alınca kimdir bu şarkının sahibi diye bir araştırasım geldi. 

Baktım Bahadır Sağlam adında 1986 Şanlıurfa doğumlu güzel sesli bir kardeşimiz, 2008 yılında Akademi Türkiye birincisi olmuş ve ardından Mavi adlı ilk albümünü çıkartmış.

Bir röportaj vermiş 2018 yılında birinciliğinden bu yana yaşadığı zorlu süreci anlatmış müzik dünyasında…

Kendi çabalarıyla müzik adına iyi bir şeyler yapma derdinde “Mavi” albümündeki şarkıları Youtube’da milyonlarca kez tıklanmış hem de tertemiz bir şekilde.

Dediğim gibi “Kır Papatyası” tiktokçuların virali olmuş! Şarkı o kadar güzel ki her dinleyişinde insan farklı hisleri yaşıyor.

“Benim derdim popüler olmak değil, efsane olmak “demiş bence de erkek vokal olarak bu sıfatı taşıyacak kapasitesi var. Yeter ki iyi bir yatırım, destek ile müzik dünyasında artık iyice azalan erkek vokal eksikliğini kapatacak bir isim.

Şu günlerde “Herkesler Tanır” şarkısı ile müzik platformlarında yerini almış.Adam hep duygusal, farklı bir hüznü var, sanırım yaşadıklarının yansıması bu.

Ben artık sıkı bir takipçisiyim ve dediği gibi efsane olacağı günleri de iple çekiyorum.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

“Pınar Multi”

Pınar, Tüketicilerden Gelen Taleplerden Yola Çıkarak Multi’yi Geliştirdi!Pınar’dan Tek Bardakta Çok Fayda Sunan Yeni Süt: Türkiye’de süt sektöründe…