AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Deliler Fatih’in Fermanı

Tür: Savaş , Tarih

Yapımı: 2018-Türkiye

Yönetmen: Osman Kaya

Oyuncular: Cem Uçan, Erkan Petekkaya, Nur Fettahoğlu, Yetkin Dikinciler, Gülşah Şahin

Vlad Tepeş, yani Kazıklı Voyvoda, Fatih Sultan Mehmet’in gönderdiği elçiyi öldürünce padişah, Vlad’ın öldürülmesi için ferman çıkarır ve bu işi yapacak bir ekip kurması için Baba Sultan’ı görevlendirir. O da Gökkurt, Çebi, Suskun, Adsız, Mübariz, Kongar ve Aşgar’dan oluşan ‘Deliler’ Birliği’ni, Edirne’den Targovişte’ye yollar.

Bizi Hatırla

Tür: Dram

Yapımı: 2018-Türkiye

Yönetmen: Çağan Irmak

Oyuncular: Tolga Tekin, Altan Erkekli, Özge Özberk, Binnur Kaya, Sumru Yavrucuk

Kaan (Tolga Tekin) binbir emek ve zorlukla çalışma hayatında yükselmiş, başarılı bir iş kariyerine sahip olmuştur. Eşi, iki çocuğu ve işiyle ilgilenirken, bir sahil şehrinde yaşayan babası Eşref’i (Altan Erkekli) ise biraz ihmal etmiştir. Ancak günün birinde babasının geçirdiği rahatsızlık, onu babasının yanına gitmeye zorlar, ancak yoğun işlerinden ötürü babasını İstanbul’a, evine getirmeyi tercih eder. Son derece iyi niyetli ve iyi kalpli bir insan olan Eşref Bey, burada yük olduğunu hissedince geri dönmek ister. İçindeki bulundukları güç durum, özellikle Kaan için zor kararlar almayı ve sıkı bir vicdan muhasebesini gerektirecektir.

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları

Tür: Aile, Fantastik, Macera

Yapımı: 2018 – Danimarka, ABD, İngiltere

Yönetmen: David Yates

Oyuncular: Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Katherine Waterston, Ezra Miller

Gellert Grindelwald’ın (Johnny Depp) hapsedildiği yerden kaçışıyla birlikte büyücü ve insanlar arasındaki dengeli dünya tehlike altına girer. Nitekim Grindelwald, kendisine inananları artırmak ve büyücülerin insanlara hükmettiği bir dünya yaratmanın peşindedir. Aldus Dumbledore’un (Jude Law) isteğiyle Newt Scamander (Eddie Redmayne) Grindelwald’ı durdurma görevini üstlenir. Bu kesinlikle kolay olmayacak, Scamander’ın tüm yeteneğini ortaya koymasını gerektirecektir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

Sinemalar Kaçış Planı 3 Tür: Aksiyon, gerilimYapımı: 2019 – ABDYönetmen: John HerzfeldOyuncular: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Malese Jow,…