Vizyondaki Filmler

Kaçış Planı 2: Hades

Tür: Aksiyon, Gerilim, Dram, Gizem ,Suç

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Steven C. Miller

Oyuncular: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Xiaoming Huang, 50 cent, Jaime King

Daha önce Mezar (The Tomb) olarak bilinen yüksek güvenlikli hapishaneden kaçmayı başarmış Ray Breslin (Sylvester Stallone), bu kez çok daha zor bir görevle karşı karşıya kalmıştır. En güvendiği adamlarından Shu (Xiaoming Huang), Hades adlı yeni ve çok daha teknolojik bir bir labirentte hapsedilmiştir. Ölümüne dövüşlerin yaşandığı, sürekli form değiştiren bu hapishaneden arkadaşını çıkarabilmek için Breslin, eski dostu Trent Derosa’dan (Dave Bautista) da yardım ister.

 

Doğmamış

Tür: Gerilim, Korku

Yapımı: 2017 – Kanada

Yönetmen: Brandon Christensen

Oyuncular: Christie Burke, Jesse Moss, Rebecca Olson, Jenn Griffin, Sheila McCarthy

İkiz bebekler doğuran Mary’nin (Christie Burke) sadece 1 çocuğu hayatta kalabilmiştir. Doğum öncesi eşi ve arkadaşlarıyla mutlu bir hayatı olan Mary, kaybettiği çocuğunun da acısıyla kendini giderek derinleşen bir bunalım halinde bulur. Diğer çocuğunu da kaybedeceği korkusu, yeni doğan bebeklere musallat olduğuna inanılan Lamashtu adlı bir şeytandan haberdar olması ve sanrılar görmeye başlamasıyla gittikçe derinleşir.

 

Yakalandın

Tür: Komedi

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Jeff Tomsic

Oyuncular: Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Jeremy Renner, Jon Hamm

5 yakın arkadaşın 30 yıldır sürdürdükleri bir oyun, artık şaşmaz bir gelenek haline gelmiştir. Her yılın Mayıs ayında ebelemece oynayan bu 5 koca adamın oyun zamanı, bu kez aralarındaki en oyuncunun, Jerry’nin (Jeremy Renner) düğün zamanına denk gelmiştir. Hiçbir sezonu ‘ebe’ olarak kapatmamayı başaran Jerry, evlendikten sonra bir daha bu oyuna katılmayacağını açıklayınca, geri kalan dörtlü, onun yenilgisiz bir şekilde ayrılmasına engel olmak için her şeyi denemeye karar verir. Elbette Jerry de bu mücadeleye hazırlıklıdır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like