Ege Kıyılarında 1453 Osmanlı Kuşatması

Franchise sektörünün lider markalarından 1453 Osmanlı, yeni şubesini Aydın’ın en güzel ilçelerinden, turistlerin göz bebeği Kuşadası’nda açıldı!
Marka yolculuğuna yıllar önce Şehzadeler kenti Manisa’da başlayan 1453 Osmanlı, kısa süre içinde hayata geçirdiği başarılı projeler ve kar eden şubelerle yatırımcının da halkın da ilgisini çekmeyi başardı. Bugün, İzmir’den Kayseri’ye, Mersin’den Trabzon’a, İstanbul’dan Ankara’ya kadar Türkiye’nin dört bir yanına dağılan şubeleriyle Türk franchise sisteminin en başarılı markalarından biri. Üstelik marka sadece yurt içinde aktif değil. Geçtiğimiz aylarda ilk yurtdışı şubesi olan 1453 Osmanlı Kuveyt’i sektöre kazandıran markanın Fransa, Almanya, İsviçre gibi daha pek çok ülkede pek çok şehir için de anlaşması imzalanmış durumda.

1453 Osmanlı’nın son çıkarması ise Türkiye’nin tatil cennetlerinden Kuşadası’na oldu. Ahmet Candan yatırımcılığında hayat bulan 1453 Osmanlı Kuşadası, ilk günden Kuşadası halkının ve turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

1453 Osmanlı’nın enfes yemekleri, dillere destan kahvaltısı, işinin ehli personeller tarafından hazırlanan nargilesi ve sadece 1453 Osmanlı’ya ait tariflerle yaz aylarında içenin içini ferahlatacak buz gibi içecekleri ile 1453 Osmanlı Kuşadası bu yaza damgasını vurmakta iddialı!

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like