Narlıdere Life Sayı 1

editor

Merhaba,

Narlıdere LIFE’ın ilk sayısı ile karşınızda olmaktan çok mutluyuz. Eşim ve Ben yaşamlarımız gibi, farklı olan iş kollarımızı da bir çatı  altında birleştirerek Narlıdere Life’ı oluşturduk. 2004 yılından bu yana Oda ve Belediye tanıtım dergilerinden

kazandığım tecrübeyi, eşimin bölgesel yerleşim konusundaki profesyonel birikimi ile  harmanlayacağız.

Yayın hayatına başlayan dergimiz Narlıdere Life, sosyal sorumluluğumuzu arttırdığı gibi, bizlere ayrı bir motivasyon ve heyecan kattı. Uzun yılların hayalini gerçekleştirmiş olmaktan dolayı çok sevinçliyiz.

Narlıdere Life’ın içeriğinde, kültür ve sanat etkinlik haberleri, bölgede yaşayan tanınmış simalarla röportajlar,  gezi sayfaları ile alışverişin, eğlencenin, maceranın, lezzetin keşfedilmemiş duraklarını bulacaksınız. Ayrıca, hızla gelişen bölgemizde üretilen nitelikli konut projeleri ve gayrimenkul pazarı ile ilgili bilgi ve haberleri de okuyabileceksiniz. Bölgenin ilk yerleşim ve yaşam dergisi olan Narlıdere Life, İzmir’in tüm renklerini yansıtacak bir yayın olacaktır. Şehir yaşamında en iyiyi arayanlar için hazırlanan Narlıdere Life,  seçkin, kaliteli hizmet ve ürün üreten herkese sayfalarında yer verecektir. İçerikte hedeflediğimiz kalite kadar, dergimizin görsel ve teknik kalitesi de yüksektir. Ayrıca yayınlarımızda, basın yayın ilkelerine bağlı, kişi hak ve özgürlüklerine saygılı olmak temel ilkelerimizdendir.

Basılı bir yayın olarak tasarladığımız Narlıdere Life’ı, internet ortamında da takip edebilmeniz için eş zamanlı olarak www.narliderelife.com’un yayın hayatını da başlatıyoruz.

Sizden gelecek geri dönüş ve önerilerle şekillenebilecek bir yayınımız var artık.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

 

Belkıs Ersan Yaka

İmtiyaz Sahibi

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...
Yine aralık ayı geldi. En sevdiğim, yılın en heyecanlı, en renkli ayı. Alışveriş merkezleri, vitrinler, her yerde yeni…