Nur Cennet ’in “Aşksız Prenses” Azmi

Katıldığı Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Armağan Çağlayan’lı Popstar Alaturka yarışmasından sonra Acun Ilıcalı’nın efsane yarışması O Ses Türkiye’’de Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise ve Gökhan’ı döndürmeyi başaran Nur Cennet  şimdilerde başarısını “Aşksız Prenses” single ile taçlandırıyor.

DMC etiketiyle yayınlanan Aşksız Prenses adlı şarkısıyla listelere giriş yapan Nur Cennet yönetmenliğini Tamer Aydoğdu’nun yaptığı bir de klip çekti.

Katıldığı O Ses Türkiye yarışmasından sonra evlenen ve Huzur adında bir kız çocuk sahibi olan Nur Cennet doğum sonrası yanlış iğne sonucu iki bacağından operasyon geçirerek tedavi gördükten sonra zor günlerin ardından ilk çalışması ile müzik sektörüne yeniden merhaba dedi.

Nur Cennet, başına gelen talihsiz olaydan dolayı single çalışmasını bir yıl ertelese de ilk çalışması Aşksız Prenses için şunları söyledi. ” Kötü günler geride kaldı. Yıldız Tilbe’nin de uğuruna çok inanıyorum, zaten kendisi de çok beğendiğini söyleyerek bana destek oldu. Şimdi işime dört elle sarılıyorum” dedi.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Magazin

Bu Masa İş Yapar Flash TV’nin malumunuz sosyal medyadaki lakabı “Halay Kanalı” böyle denmesinin sebebi etliye sütlüye karışmadan…