Türkler Geliyor

Yayınlandığı tüm sezonlarda reyting rekoru kıran ve birinciliği kaptırmayan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’un yapımcısından sinema sevenlere müjdeli bir haber var.
Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, seyirciyi heyecanlandıracak bir paylaşımda bulundu. Bozdağ, kişisel Instagram hesabından “Türkler Geliyor” müjdesini verdi. Sosyal medya hesabından yeni filmi ile ilgili fotoğraflar paylaştı ve ” Yeni filmimiz… “Sefer bizden zafer Allah’tan” notunu düştü.
Mehmet Bozdağ Diriliş Osman dizisi ve yeni filmi ile ilklerin altına imza atmaya devam ediyor.

Okan Bayülgen ile Bryan Cranston ikiz gibi

Ekranın ele avuca sığmaz adamı Okan Bayülgen yeni imajı ile dikkat çekiyor. Sıcaktan bunalan Okan Bayülgen saçlarını kazıtarak top sakal bıraktı. Bayülgen, bu farklı imajı ile Breaking Bad dizisi ile tanıdığımız Bryan Cranston’ın ikiz kardeşi gibi oldu.
TV100 de hazırladığı gece programları ile yeniden ekrana dönüş yapan Okan Bayülgen yeni imajını sosyal medya hesabından “Kafayı üşütecek hale geldi!” notu ile paylaştı.

Diss Savaşları başladı

Son günlerde sosyal medyada çok fazla duymaya başladım rapçiler birbirlerine “diss” atıyor cümlesini… Allah Allah diyorum bu diss de ne?
Araştırdım Diss açılımı; rap müziğinde rapçilerin birbirlerini yermek için söyledikleri parçalarmış. Hicvin hiphop kültüründeki benzeri imiş. Genellikle küfür içerikli oluyormuş. Fakat gerçek anlamıyla “Diss” karşı tarafı sözcüklerin ve kaleminin gücüyle yenmekmiş.
Türkiye müzik listelerinde, dijital platformlarda ve Youtube’da Pop müziğin önüne geçen Türkçe Rap, kısa sürede her bakımdan Türk Pop’unun yerini alacak gibi.

İlginç bir durum!

Daha önceden alıştığımız Hande Yener- Demet Akalın atışmalarının yerini şimdilerde birbirlerine Diss atan ünlü rapçiler aldı. Rap müzikte diss trendi geçtiğimiz günlerde ünlü rapçi Norm Ender’in ‘Mekânın Sahibi’ adlı şarkısıyla yeniden gündeme geldi. Birbirine diss atan ünlü rapçiler arasında Norm Ender, Ben Fero, Ezhel, Ceza, Killa Hakan gibi isimler bulunuyor.

Ne ödül ne TT, “Harbiye Açıkhava” sanat ve sevgi işi

Harbiye Açıkhava konserlerini yaz yaz bitmiyor belki de en çok sevdiğim aylar müzik adına haziran ve ekim ayları malum İstanbul’da Harbiye Açıkhava konserleri başlıyor o tarihlerde ve pek çok kalite ismi o sahnede izlemek doyumsuz bir tat bırakıyor insanın ruhunda.

Pekiyi neden her şarkıcı Harbiye Açıkhava’da değil ya da istemezler mi orada olmayı?

Tabiî ki ister her gönül ama o iş o kadar kolay değil!
Öyle sene boyunca ödül törenlerinde çifter çifter ödül almaya benzemez bu iş, öyle sosyal medyada TT olmaya benzemez bu iş, öyle kliplerin Youtube’da bir günde milyonlarca izlenme almasına benzemez bu iş, öyle fan sayfalarını yamacında tutup hakkında sosyal medya taarruzu yaptırmaya benzemez bu iş, öyle gazetelerin magazin sayfalarını kaplamaya da benzemez bu iş…
Bu iş halk ile yakaladığın sevgiye, sinerjiye, gönül dostluğuna bağlıdır.
Binlerce kişilik alanı eş dost davetiye ile ne kadar doldurabilir insan?
Zor o işler, zor…
O binlerce kişi sana gönül vermişse, seni sahiplenmişse, şarkıların dillere dolanmış gönüllere kazınmışsa senin yerin Harbiye Açıkhava’dır artık’

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like