İKİZ KARDEŞLER URLA’YI GURURLANDIRDI

Urla Belediyesi Spor Kulübü’nün iki boksörü Efe Konuk ve Ege Konuk kardeşler Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.sü oldu.

16-22 Temmuz tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenen ve 750 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na Urla Belediyesi Spor Kulübü de katıldı. Boks camiasında “İkizler” olarak tanınan ve ilk kez Türkiye Şampiyonasına katılan kardeşler Efe Konuk 57 kilo da, Ege Konuk ise 60 kilo da Türkiye üçüncüsü oldu. Sporcular yakaladığı başarı sayesinde Milli takıma gitmeye hak kazandılar.

BAŞKAN UYAR’A ZİYARET

Urla’nın yetiştirdiği önemli boksörlerden ve 3. Kademe Dünya AIBA Yıldız Antrenörü Lisansı sahibi Önder Yağcı, öğrencileri Ege ve Efe Konuk, anneleri Derya konuk ve İzmir Boks İl Temsilcisi Yavuz Yılmaz Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyaret etti. Şampiyonluklarını Başkan Uyar’la paylaşan sporcular; “Sporu çok seviyoruz. Size desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Urla’yı ve Spor Kulübümüzü temsilen gittik. Yakaladığımız başarıyı Urla’ya armağan ediyoruz” dediler. İkiz boksörler Şampiyonada kazandıkları ilk parayla da Başkan Sibel Uyar’a Maraş dondurması alarak hediye ettiler.
Bir sporcu annesi olduğunu hatırlatan Başkan Sibel Uyar, “Şuan benden mutlusu yok. Ben her zaman destekçinizim. Siz yeter ki spor yapın. Daha yeni kurulan bir Spor Kulübünün bu kadar çok başarı getirmesi gurur verici. Ben sporun ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilirim. Benim oğlumda Milli hentbolcu. Sporun çocuklar üzerindeki olumlu etkisini de iyi bilirim. Sizleri tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıca Milli Takımlar Baş Antrenörü Gürkan Sönmez’de Başkan Sibel Uyar’ı telefonla arayıp tebrik etti. Başkan Uyar’a spora verdiği desteklerden dolayı tebrik eden Sönmez; “Bu aynı zamanda sizin de başarınız. İnanıyorum ki gençlerimiz ileride daha da başarılı olacak” dedi.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like