Aylık Burç Yorumları

KOÇ

Bu ay, aile içinde yapmayı arzuladığınız değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Bu arada, kesinlikle partnerinizin fikrini de kulak ardı etmeyin. Başkalarının fikirleri ilgilendiğiniz konuda size anlamsız gelebilir. Fakat şunu unutmamanız gerekiyor. “Gündemdeki konu ile ilgili olarak en uzak ve ilgisiz bir kişinin söyleyeceği bir tek kelime işin seyrini değiştirebilecek yeni fikirlerin kafanızda oluşmasını sağlayabilir.” Arkadaşlarınızla konuşurken bazen hiç gereksiz şekilde sivri sözler ediyorsunuz. Bu o kadar anlık oluyor ki, geri dönüş için zaman bile bulamıyorsunuz. Bu yapınızı en kısa zamanda çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Kalıcı değerlerin peşindesiniz. Karşı cins üzerinde gizemli etkiler bırakabiliyorsunuz. Mantık mı yoksa duygu mu çelişkisi yaşatabiliyorsunuz.

BOĞA

Enerjinizin farkındasınız. Maddi konularda kimseden yardım almadan ilerliyorsunuz. Hesaplarını ince bir şekilde yapmanız size belli bir disiplin getiriyor. Kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz. Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız aksilikler ortaklık ilişkilerinize de yansıyacaktır. Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Bu ay yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Aşk yaşamınızda görmezlikten geldiğiniz konular sorun haline gelebilir.

İKİZLER

Bu ay, iddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyor ve toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Egolarınızı tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz. İyi niyetli dostlarınızla size önereceği tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz. Maddesel konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun bir dönemdesiniz. Sadece, riskleri unutmamalısınız. Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Eski beklediğiniz tekliflere sıcak bakabilirsiniz. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır. Belki de, diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız. Bu ilginç aşk sizin için oldukça önemli. Fakat evli ve ailesi olanlar için önemli bir ay.

YENGEÇ

Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Eski hatalarınızın, tekrar sizi rahatsız etmesini engellemek sizin elinizde. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Bu dönemde; huzursuz bir kişilik sergileyebilirsiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı işler çıkaracaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor. Çevrenizdeki iş arkadaşlarınızla disiplin konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Aşk yaşamınızda karışıklıklar meydana gelebilir. Partnerinizin sizden düşüncelerini veya sizin bazı sırlarınızın olabileceğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Kendinize dönük davranırsanız, hatalar yaparak duygusal kayıplar yaşayabilirsiniz.

ASLAN

İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınız iş yerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmalara imza atacaksınız. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişik iş tekliflerinizi değerlendirebilirsiniz. Azimli ve hırslı yapınız sizi saldırgan yapabilir. Enerjiniz doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız. Kendinizden yaşça büyük kişilerle olumlu güç birliği oluşturacak, onların desteğini hissedeceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Keşiflere hazırsınız. Aklına esen konularda başarılısınız ve bu konuyu aşk hayatınıza yansıtıyorsunuz. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz.

BAŞAK

Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Çevrenizde gelişen olumsuz olaylar karşısında gergin günler yaşayabilirsiniz. Sorunların dışında kalmayı başardığınız müddetçe sinir sisteminizi koruyabilirsiniz. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler. Doğru işi ve doğru zamanı bu dönem yakalayabilirsiniz. Ayrıca, ikna kabiliyetiniz artıyor. Kalabalık ortamlarda gözlemciliğiniz güçlenecek. Güçlü isteklerinizi bir kenara bırakarak kendinizi sakinliğe teslim edin. Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Artık kuşku içinde “yarın ne olacak” diyerek belirsizlikleri kafanızdan atın. İçinde bulunduğunuz durumda arkadaşlarınızın önerileri ile kafanız iyice karışıyor.

TERAZİ

Bu ay maddi konularda iş imkânlarınız artıyor. Organizasyon çalışmalarından küçük ölçülerde para kazanabilirsiniz. Kafanızda şekillendirdiğiniz uzun vadeli isteklerinizi gözden geçirmelisiniz. Karşıtlarınızın davranışlarına karşı takındığınız tavırlarda, kendi gücünüzden emin hareketler sergileyeceksiniz. Kariyeriniz güçleniyor. Karşı şartlar sizin lehinize gelişme gösterecek. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapmamalısınız. .Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Venüs; felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken, çevrenizi güzelleştirmek adına çalışmalar yapacaksınız. Fiziksel görünümünüzle ilgili harcamalarınızda aşırıya kaçacak, gardırobunuzda sonradan giymeyeceğiniz birçok şey satın almış olacaksınız.

AKREP

Güçlü duyguların sizi yakmasına izin vermemelisiniz. Hırslarınız yaşam akışınızı yönlendirecek. Amaçlarınıza ulaşmak için; Balıkta ilerleyen Venüs’ün de etkisiyle daha ılımlı bir tarzda adımlar atacak, baskıcı ve kışkırtıcı davranmayacaksınız. Özellikle, karşı cinsle birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda kendinizi daha da güçlü hissedecek ve bir başkası tarafından kişiliğinizin takdir edilmesi hoşunuza gidecek. Yaptığınız her işi ses getirirken, kararlı davranışlarınız takdir görecek.. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Önemli arkadaşlarınızın gizli destekleri, sizin bilgilerinizle birleşecek ve ortaya yepyeni şekillerde size yeni pozisyon kazandıracak çalışmalar ortaya çıkacaktır. Farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat duruma hâkim oluyorsunuz. İnsanlar sizden etkilenirken, karşı çıkamıyorlar. Siz tutku ve aşk insanısınız.

YAY

Güneş kariyer evinizde sizi güçlü ve baskıcı yapıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmez ve kişisel olarak algılamazsanız, her şey daha iyi olacak. Bu ay, katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek olacaksınız. Kariyeriniz günden güne önem kazanmaya başlıyor. İkna kabiliyetiniz artıyor. Özellikle olaylara bakış açınızda gizli bir mizah gizli. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Üstelik bazı konuları sonradan aklınıza takıyor ve geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz.

OĞLAK

Bilgi sahibi olmadığınız konularda fikir yürütme huyunuzu kontrol altına almanız sizin yararınıza olacak. Çünkü zor durumda kalarak karşınızdaki kişinin güvenini kaybedebiliyorsunuz. Her konuda fikir beyan etmek zorunda değilsiniz. Bazen de bu tür çekişmelerin takıntı derecesinde etkisinde kalarak saldırgan davranışlar içine giriyorsunuz. Unutmayın, böyle anlamsız çekişmeler, bünye olarak sizin sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Çevrenizde oluşan kalabalıkların dostluk gösterilerine kanmayın. Aile içi tartışmaların dozunu arttırmamak sizin elinizde… Daha sonra da, haklı olduğunuzu kanıtlamak için çaba harcıyorsunuz. Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli olacak. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor.

KOVA

Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek ve bu hareket içinde önemli ve enteresan kişilerle bir arada olacaksınız. Bu grup aktiviteleri çerçevesinde, ayni görüşlere sahip olduğunuz kişilerle, ayni hedefler ekseninde kenetleneceksiniz. Kısa mesafeli yolculukların ve ilişkilerin size sağlayacağı kazançları hesaplamanın tam zamanı. Bu dönemde politik olun, çevrenize gülümseyin. Orijinal dostluklar ve arkadaşlıklar gündeme gelecek. Henüz yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu kişilik sergileyeceksiniz. Bu dönemde ani başlayan geçici aşk ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız.

BALIK

İş ve ortaklıklar tekliflerine açıksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle takışmamaya çalışmalısınız. Onların spontane kullandıkları sözcükler sizi üzerken, canınızın sıkılmasına neden olacak ve o ana kadar aklınıza gelmeyen konuları da düşünmenize neden olacaktır. Önceden paye verdiğiniz kişinin artık sizin için önem teşkil etmediğini görmek sizi garip bir duygusallığa da sürükleyebilir. Daha dengeli mantıklı olacaksınız. Yeni projeler ve yeni fikirler doğrultusunda, değişik organizasyonlar ortaya çıkarken, kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Bu hafta oldukça keyifli günler geçireceksiniz. Yaşamın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceğiniz için, çılgın aşk kaçamaklarına da hazırlanmalısınız. Tanıştığınız kişilere dikkat edin. Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Aylık Burç Yorumu

KOÇ Bu ay kariye yapmak istiyorsanız, tanrı vergisi sevimli yönlerinizi kullanabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz ve kariyerinizi etkileyecek haberlerin gündem…
Devamını oku...
KOÇ Ailenizle ilgili konuların gündem kazanmasıyla; uğraşılarınız artacaktır. Dolunay aile ve yuva evinizde gerçekleşiyor. Bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmaktan…
Devamını oku...

Aylık Burç Yorumları

KOÇÖnünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz.…