Aylık Burç Yorumları

KOÇ

Bilinçaltınızda bin bir düşünce geçiyor ve adeta içinizdeki ikinci ses konuşuyor. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz. Aşırı çalışmanız gereken bu dönem enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Planlı hareket ettiğiniz zaman, istediğiniz sistemi kuracaksınız. Sabırlı olmak size iyi gelecektir. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılı davranıyor ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz. Ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak bu ay, onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz. Bu dönem rüyalarınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir ay. . Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Bilinçaltınız çok yoğun. Bazı konularda taviz vermekten korktuğunuz için, olayların detayları çok önemli. Her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerden çok fazla şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Olayların arkasındaki gerçek nedenler üzerinde durmalısınız. Bu dönem, yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebiliyorsunuz fakat kinci yönlerinizi törpülemelisiniz. Dalgınlıklar söz konusu.

İKİZLER

Karşıt evinizde Jüpiter geri gitmeye başlıyor. Mars burcunuzda ilerliyor. Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz içinde, garip bir gizemlilik içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Eğer kalbinizde bir kişi varsa, partnerinizi kızdırmak istemiyorsanız temkinli davranmalısınız. Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli. İnatçılığınızın olumlu yönlerini göreceksiniz. Sezgisel yeteneğinizi yanınızda çalışan kişiler de kullanmalısınız. Bu dönem, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikâyet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız.

YENGEÇ

Bu dönem sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Prestij sizin için çok önemli ve kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve içsel patlamalarınızı kendi içinde izole etmeye çalışmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Bu ay, sizi ikna etmeye çalışmaktan yorulabilirler. Çevreniz için, zor bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrederken, eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz. Birlikte hareket edeceğiniz kişilerin duygusal yönlerinde etkilenecek ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçmişteki tecrübelerinizi örnek almalı ve yeniden yapılanmaktan korkmamalısınız. Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz.

ASLAN

İsteklerinizde artış var. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Çekiciliğiniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır… Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız. İlişkilerinizde güçlü ve aktif bir performans gösteriyorsunuz. Olayları abartmadan değerlendirmekte fayda var. Sosyal ilişkilerinizde sıcak gelişmeler, sizi de sevindirecek. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor.

BAŞAK

Yaşamı kendi yöntemlerinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok yoğun. Küçük detaylar size engel olmamalı. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Huzursuz ve alıngan bir ay yaşıyorsunuz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız. Güven içinde olmak istediğiniz için, bazı işlerin kazanç ve para durumlarını hesaplıyorsunuz. Yanınızda çalışanlara cimri davranabilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Küçük seyahat planları yapacaksınız.

TERAZİ

Öfkelerinizi de görsel yaşamaktan yanasınız. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu dönem eski dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir günlerdesiniz. . Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz. Duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız Duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, hatta onun adına kararlar bile verebilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştırmamalısınız. Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Sorunlarınızla başa çıkmasını becerebilen ender akıllı insanlardansınız. Parasal konuların gündeme gelmesini sağlayan yolculuklar, söz konusu olacaktır. Bu dönemde; araştırmalarınızda yoğunlaşacaksınız. Kendi kurallarınızı kendiniz belirleyeceksiniz.

AKREP

Mars değişim evinizde ilerliyor. Duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, hatta onun adına kararlar bile verebilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştırmamalısınız. Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor. Aşk ve iş hayatınızı karıştırmamalısınız. Duygusal güvene ihtiyacını olduğu bir dönem içindesiniz. Fakat sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız. Finans konularında yapacağınız araştırmaların size sağlayacağı özel durumlar mevcut. İçinizde biriken enerjiyi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız. İdeallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Çalıştığınız iş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil.

YAY

Jüpiter burcunuzda geri hareketine başlıyor. Düşüncelerinizde karmaşanın hâkim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Bu dönem partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir dönem. Maddesel kaygılarınızı yenmek istiyorsanız, bütçenizi yeniden gözden geçirin ve unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın. Kazançlarınızı arttıracak yeni bir performans hazırlığı içindesiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için, yeterli nedenleriniz var. Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve yeniliklere karşı direnç gösteriyorsunuz.

OĞLAK

Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu dönem, yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız. Ertelediğiniz işler yeniden ele alacaksınız. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimlerde, yaşayacağınız gecikmeleri sorun yapmamalısınız. Sonuçlar lehinize gelişecektir. Çalıştığınız iş yerinde birçok değişim gündeme gelecektir. Kariyerinizi sorgulamak ve kendinizde kusur bulmak yerine değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmalısınız. Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz bir protesto davranışları içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlardasınız. Uzun yollarla ilgili planlarınız şimdilik, erteleyebilirsiniz. Güçlü bağların pekişeceği bir ay.

KOVA

Maddi konularda yaratıcılığınız kullanmak için kendi gücünüze ihtiyacınız var. Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. İş hayatınızla ilgili gelişmeleri takip ederken, başarınızı garantileyerek ilerlemenizde fayda var. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Maddesel yönleriniz, ortak ilişkilerinizle paralel gidiyor. Çevresel koşullarınız zorlayarak ilerlediğiniz için verdiğiniz emeklerin farkındasınız. Küçük seyahatlerin size kazandıracağı avantajları lehinize çevirmek gibi cesur davranışlar sergiliyorsunuz. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Özel zevkler için yeni bir bütçe yapmak zorundasınız. Alış veriş zevkiniz sizi biraz zorlayacaktır.

BALIK

Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçmişteki tecrübelerinizi örnek almalı ve yeniden yapılanmaktan korkmamalısınız. Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve bu dönem dikkat etmelisiniz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Yay burcunda Jüpiter sayesinde sosyal hayatınız oldukça renkli seyrederken, eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz. Çalıştığınız iş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebiliyorsunuz fakat kinci yönlerinizi törpülemelisiniz. Karşılaştığınız olaylar karşısında alıngan bir tablo ile yaklaşabilirsiniz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bu dönemde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Pranayama

Nefes çalışmalarına yogada Pranayama denir. Çeşitli pranayama teknikleri vardır.  Hem ısıtıcı hem de serinletici nefes çalışmaları olarak uyguladığımız…
Devamını oku...

Bir tavsiyem var

Doğa’da olmak, doğanın bir parçası olmak  manasına geliyor benim nezdimde. Şehrin karmaşasını, yılların yorgunluğunu, sıkışmışlık hallerimizi doğaya yaklaşarak…