Güzelbahçe Cumhuriyet Bayramında ışıl ışıl olacak

‘Cumhuriyetin 95. Yılını coşkuyla kutlayacağız’

Cumhuriyet’in 95’inci kuruluş yıl dönümü, Güzelbahçe’de büyük bir coşkuyla kutlanacak. Güzelbahçe Belediyesi 28 Ekim’de Fener Alayı gerçekleştirecek, ardından Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde Aegean Band Grubu sahne alacak.

Güzelbahçe Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 28 Ekim Pazar günü saat 20.00’da Fener Alay ile Tabaoğlu Parkı’ndan, ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile Mithatpaşa Caddesi sahil yolu üzerinden yürünecek. Yürüyüş Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi önünde son bulacak.

28 Ekim saat 21.00’de, Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonunda Aegean Band Grubu Güzelbahçelilere konser verecek.
Cumhuriyet Bayramı etkinliğine tüm Güzelbahçeli ve İzmirlileri davet eden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ‘Cumhuriyet coşkusunda bulunmak üzere tüm hemşerilerimi bekliyorum. Cumhuriyetin değerlerini bizler geleceğimiz olan çocuklarımıza anlatmamız gerekiyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in 95. yılını, Güzelbahçe’ye yakışan bir şekilde, birlik ve beraberlik içinde kutlayacağız. Cumhuriyet kolay kurulmadı, onu yaşatacak ve geleceğe taşıyacak yine bizler olacağız’ dedi.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like